Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie moge wyplacic srodkow ze sprzedazy pomimo weryfikacji rachunku
@98765YBYf weryfikacja nie została zakończona, masz też do opłacenia rachunek za korzystanie z Allegro. Możesz to zrobić w tej zakładce.
ja od samego początku nie mogła wypłacić środki. Dla czego weryfikacja nie jest zakończona ?
Wszystko opłacone. Ja chcę zrezygnować z aktywnych ogłoszeń. Żeby nie mieć więcej długów. I poproszę o wypłacie moich środków.
@98765YBYf napisz proszę do nas za pomocą formularza i prześlij potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego dla PayU (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy jako sposób kontaktu wybierzesz wiadomość e-mail). Doradcy skonsultują to z operatorem płatności.
Środki przelewu 24 w trakcie weryfikacji. Oni już w trakcie weryfikacji pól roku. Ile to może trwać?
@98765YBYf środki są na saldzie PayU, nie Przelewy24. Tak jak napisałam prześlij proszę potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego za pomocą formularza, wyjaśnimy to z operatorem.
Ja nie wiem jak mam to zrobić. Gdzie mam to wziąć
@98765YBYf Musisz zalogować się do swojej bankowości i pobrać potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego PayU w PDF a następnie przesłać je przez podany wyżej formularz kontaktowy.
Pamiętaj tylko, że PayU i Przelewy24 to dwa osobne podmioty i trzeba je zweryfikować osobno, osobnymi przelewami.
Gdzie to mam pobrać?
@98765YBYf Przelew weryfikacyjny zlecałaś na pewno ze swojego konta w banku. Żeby pobrać potwierdzenie, zaloguj się do swojej bankowości elektronicznej i pobierz potwierdzenie zlecenia przelewu do PayU.