Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,nie umię wyplacic swoich srodków,klawisz jest szary,prosze o pomoc
@Pyjo80 W tej chwili Twoje konto jest zawieszone, więc skontaktuj się proszę z nami w tej sprawie przez ten formularz zgłoszeniowy.
Zawiesili Ci konto! powinien być mail od Allegro.
konto jest aktywne oraz przelewy pay oraz 24 aktywne,nic nie wydarzylo sie ostatnio ,bardzo prosze o pomoc
@Pyjo80 widzę, że prowadzisz już korespondencję e-mail z działem, który może zdjąć blokadę. Poczekaj proszę na wiadomość od nas w sprawie nr 32133520. Przykro mi, ale nie mogę przyspieszyć tej weryfikacji.
Wyslalem zdjecia o ktore mnie proszono,z dowodem osobistym ktory wysylalem dwa dni temu,z data dzisiejsza oraz zdjecie z sprzetu ktory sprzedalem,prosze o przywrocenie konta do stanu odblokowania i mozliwosci przelewu na swoje konto,dziekuje.[edycja]Piotr
[edycja]
Barddzo proszę o pomoc,proszono mnie dwa razy o wyslanie zdjeć ddo weryfikacji ,wyslalem dwa razy zdjecia,juz niewiem jak to zrobic ,allegro pisze ze zdjecia sa niedobrej jakości,najlepszym telleefonem robie zdjecia,wysylam z sprzetem ktory sprzedaje oraz z dowodem na zdjeciu,prosze mi pomóc
@Pyjo80 Cześć. 🙂 Problem polega na tym, że zdjęcie dokumentu zostało wycięte ze wspólnego zdjęcia z laptopem. Zostałeś poproszony o samo zdjęcie dokumentu z kartką papieru i z loginem.