Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Od wczoraj mam problem z zamówieniem kuriera InPost przez allegro dodam, że u innych przewoźników jest w porządku. Wszystko zaznaczam przy wypełnieniu listu jak być powinno. Wszystko idzie pomyślnie, generuję listy i przychodzi moment zamów podjazd kuriera. Przycisk zamów kuriera nie reaguję i nie przechodzi w okienko podsumowanie gdzie powinno wyskoczyć kurier został zamówiony. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
@www_4biker_pl Wyczyść pliki cookies oraz pamięć podręczną i sprawdź proszę czy problem występuje także na innej przeglądarce. Inpost miał dzisiaj chwilowe problemy techniczne, ale problemy z zleceniem podjazdu nie powinien już występować.
Wyczyszczenie plików cookies oraz pamięci podręcznej nic nie pomogło. Sprawdzałem na innym komputerze z inna przeglądarką dalej był ten sam problem. Dzisiaj już nie jestem wstanie nagrać filmiku bo nie mam nowego zamówienia i nie muszę nadawać paczki. Problem jest tylko przy zamówieniach na paczkomaty. Przy zamówieniach kurierem DPD nie mam tego problemu.
@www_4biker_pl Jeśli problem nadal występuje to niestety niezbędny będzie filmik, więc gdy uda Ci się go nagrać, podeślij go proszę do nas na adres spolecznosc@allegro.pl
Przesyłki można zamówić, z nadaniem w paczkomacie nie ma problemu. Ale podjazdu kuriera nie da się zamówić.
@RenataCzyzak pewnie nie masz ustawionego punktu odbioru .
Mamy zaznaczony punkt przekazania.
@RenataCzyzak sprawdź w ustawieniach czy punkt odbioru ma status ,,aktywny ,,
@RenataCzyzak Otrzymałam od Ciebie film, więc bardzo dziękuję. Nasz zespół już weryfikuje te problemy.
@RenataCzyzak Wyczyść pliki cookies oraz pamięć podręczną i sprawdź proszę, czy problem występuje także na innej przeglądarce. Inpost miał problemy techniczne związane ze zleceniem podjazdu, ale błąd nie powinien już występować, więc jeśli nadal masz kłopoty, prześlij mi proszę zrzuty całego swojego ekranu lub krótki filmik obrazujący tę sytuację na spolecznosc@allegro.pl
Dzień dobry, mamy ten sam problem jak powyżej. Przycisk 'zamów kuriera' nie reaguje. Sytuacja dotyczy kuriera inpost. Co w takim przypadku?
Mam dokładnie ten sam problem, nie mogę zamówić podjazdu kuriera. Wczoraj też tak było.
Po zalogowaniu do Menagera Paczek udało mi się zamówić podjazd. Dostałam potwierdzenie. Z poziomu allegro nic nie działa.
@bikerStudio @joanna-844 nasz zespół weryfikuje już ten problem, więc na razie poproszę Was o cierpliwość.
@bikerStudio @joanna-844 @RenataCzyzak @www_4biker_pl dostałam potwierdzenie, że to błąd po naszej stronie, dlatego przepraszam Was za niedogoności. Nasz zespół pracuje już nad naprawą tej sytuacji.
Nie mogę zamówić podjazdu kuriera Inpost, klikam zamów i nic się nie dzieje.