Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Po zalogowaniu się na inpost, wchodzę w allegro, import allegro inpost i zawsze łatwo umiałam wygenerować etykietę do danego zamówienia z allegro. Dziś w ogóle jest nie widoczna. Infolinia inpost nie umie mi pmóc
Czy jest jakieś inne rozwiązanie?
@NikSar-design spróbuj proszę od nowa powiązać konta, w tej wypowiedzi Moniki znajdziesz dokładną instrukcję jak to zrobić krok po kroku.
Zrobiłam wszystko krok po kroku i na inpost niestety nie przełąncza mnie na allegro żeby dokończyć tylko i na nowo pisze powiąż ponownie i już próbowałam kilka razy bez efektu.
Od 2020 kiedy założyłam konto roku nigdy nie miałam takiego problemu jak dziś.
Jutro potrzebuje wysłać przesyłkę 😞
W Managerze przesyłek wybierz Allegro > Import Allegro InPost. Na ekranie pojawi się przycisk "zarządzanie kontami", kliknij "dodaj nowe" określ dowolną nazwę dla konta i potwierdź klikając "powiąż". InPost przekieruje Cię na Allegro, gdzie dokończysz proces.
Mnie niestety nie przekierowuje
@NikSar-design sprawdź proszę, czy nie zablokowanych wyskakujących okienek w przeglądarce oraz spróbuj wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną w swojej przeglądarce.
Poddaje się, zrobiłam już wszystko co mi tu wszyscy piszą:(
@NikSar-design sprawdź czy masz odblokowane wyskakujące okienka ? druga sprawa czy udostępniona w ofercie dostawa jest Allegro paczkomat ?
Allegro Paczkomaty InPost (Paczkomat KRA93M)
@NikSar-design przy łączeniu sprawdź czy przeglądarka nie blokuje wyskakujących okienek, bo bez tego nie połączysz popranie z allegro 🙂
Sprawdziłem u siebie i poprawnie importuje, więc to nie awaria InPost 😞
Dziękuje, znalazłam te okienka i oto chodziło.
Super. Jestem wdzięczna :))
Witam.
Po zalogowaniu się na inpost, wchodzę w allegro, import allegro inpost i zawsze łatwo umiałam wygenerować etykietę do danego zamówienia z allegro. Dziś w ogóle jest nie widoczna. Infolinia inpost nie umie mi pmóc
Czy jest jakieś inne rozwiązanie?
@NikSar-design może ponownie spróbuj połączyć
No niby tak, ale jak kiedy na inpost wybieram powiąż ponownie, pisze gotowe i Postępuj zgodnie ze instrukcją na stronie allegro.
Wchodzę w allegro załącza się SALLES CENTER i co dalej