Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu nie ma mojej oferty na oficjalnej stronie . Są oferty osoby , która miała najtańszy produkt i są oferty tego samego produktu z Allegro Lokalne . Moja oferta jest widoczna tylko w tedy , kiedy ktoś kliknie w ,, inne ofert tego produktu". Oferta tego niby najtańszego jest w cenie 130 zł , Moja była w cenie 104 zł i nie była widoczna. Jak to jest . Przez 2 tygodnie nie sprzedałam ani jednego kremu. Przez miesiąc sprzedałam około 8 sztuk. A raptem wystawionych wszystkich kremów jest 3sztuki. Więc to nie jest kilka stron , żeby ułatwić przeglądanie przez kupujących , tylko są 2 sztuki ( razem z moją ofertą ) i jedna oferta z allegro lokalne . KREM KARTALIN
@kalibaba68 to jest normalne i tak już będzie, teraz ,zawsze i na wieki wieków amen
To nie jest NORMALNE .
@kalibaba68 Allegro robiło testy i wyszło im, że tak jest lepiej😁
ja jestem kupującym na allegro.
kupowałem tutaj stare książki, pocztówki, gazety od STAŁYCH SPRZEDAJĄCYCH.
W ramach dywersji (krucjacie) prowadzonej obecnie przez allegro przeciwko takim własnie sprzedającym ich oferty obecnie mi się nie wyświetlają. Tracą sprzedawcy (bo ich ofert nie widać), traci allegro - bo na mnie nie zarabia. Poprawy tego stanu jednak nie ma.... Raz podjęta choćby najgłupsza i rujnująca decyzja nie może zostać odwołana, bo kto kasujący grube miliony za wdrażanie tego typu "udogodnień" przyzna się do winy ?
Za chwilę pewno sam dojdziesz do przekonania, iż nie warto sprzedawać na platformie, która ma cię w poważaniu i sam ze swymi kremami znajdziesz inne, sensowniejsze miejsce do handlu. Czego szczerze życzę.
Dużo zdrowia !
Tak właśnie to odbieram. Kiedyś wszystkie oferty były widoczne na jednej stronie , zwłaszcza że było tych ofert około 10 . Teraz są widoczne 2-wie oferty jednej osoby z allegro i 1 oferta z allegro lokalnego . Moja oferta nie jest widoczna , Żeby kupujący ją zobaczył musi kliknąć na ofertę obcej mi osoby w rubrykę ..porównaj ceny" Efekty są takie że nawet jak mam taniej , to nie mam sprzedaży . Ja przez miesiąc sprzedałam 8 sztuk , a konkurent 107 sztuk. Żadne moje interwencje nie pomagają . Najpierw twierdzono że widoczne są tylko te najtańsze produkty . Teraz mimo że mam najtaniej , to i tak jest niewidoczna. Będę musiała pomyśleć i faktycznie znależć sensowniejsze miejsce do handlu. Pozdrawiam