Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawilem przedmiot z miesiąc temu na Allegro Lokalnie bo nie udalo mi się wystawić normalnie. Zero reakcji ,żadnych maili ,telefononów itd. Co się okazało,po wejściu z telefonu żony nie znajduje wystawionego przedmiotu ?!
Próbuje wystawić aukcję normalnie - w ogóle nie znajduje tej zakladki -od razu przenosi mnie do zakładki Allegro Lokalnie ?
Wszystko byłoby ok. gdyby wyszukiwarka Allegro znajdowala moj przedmiot,ale nie znajduje.
Co jest nie tak ,?
Na Allegro od ok. 20lat ,ale bardzo rzadko coś sprzedaję.
Niestety ja nie widzę bo wbiciu hasła "Accuphase" nie znajduje przedmiotu ,a tak potencjalny zainteresowany będzie szukał. Próbuje z dwoch smartfonów
Należy wbić "Accuphase DP-500"
To jest coś nie tak. Praktycy każdy kto przegląda zakładkę wbija Accuphase i powinno wyskoczyć wszystko ?!
Inaczej dlaczego jak ja wbijam Accuphase dostaję całą listę urządzeń tylko nie swoją aukcje ?!!
Cześć @gutekbull. Twoja oferta z Allegro Lokalnie jest widoczna na Allegro zarówno podczas wyszukiwania hasłem Accuphase DP-500, jak i Accuphase. Listing przeglądasz z poziomu swojego konta prywatnego, czy może z poziomu innego konta/firmowego konta?