anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widze moich produktów na stronie , mimo ze zostaly podane

MAMY ROZWIĄZANIE!
traktorkizjaponi
#7 Wielbiciel#

Witam.

Potrzebuje pomocy z produktami.

Podałem dwa produkty które nie sa widoczne na stronie Allegro , mimo że upłyneło 60 minut i wszystko dobrze wypełniłem.W moim asortymencie nie mam zadnych ofert , a mimo to jeden produkt zostal juz raz sprzedany.

Nie wiem gdzie i jak klient go znalazł.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Uważaj bo to może być próba wyłudzenia . Sprzedaż jest wtedy gdy widzisz to swoim allegro a nie w linku imitującym portal . Takich prób oszustw jest ostatnio dużo.

oznacz moderatorów
traktorkizjaponi
#7 Wielbiciel#

To nie tak , ja wystawiłem towar i otrzymałem dobra opinie , problem w tym że nie widze mojego towaru na stronie allegro i w moim asotrymencie.Podalem dzisiaj książke za 15 zl i jej też nie widać.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@traktorkizjaponi bo ze swojego konta nie zobaczysz tych ofert bo masz konto firma a produkty że nie wystawiasz faktur 😞

Przełącz na widok konsumencki to zobaczysz 🙂

Zrzut ekranu 2023-09-28 192338.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów
traktorkizjaponi
#7 Wielbiciel#

Dzieki wielki za pomoc

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Tzn jakich, Ja widzę:

LEW433_0-1707671538897.png

oznacz moderatorów
Agent555
#19 Nestor#

Jest książka za 15 zł 

Screenshot_20240211-182510.png

oznacz moderatorów
traktorkizjaponi
#7 Wielbiciel#

Dziekuje za pomoc , mam jeszcze pytanie .Własnie usuneli moje ogłoszenie z laptopem , który jest własnością prywatną  i nie chce wystawiac na niego faktury.Jest na to jakis sposób mając allegro biznes?Czy musze zakłożyć dodatkowo konto prywatne na allegro?.

Dziekuje za odpowiedz.

oznacz moderatorów
traktorkizjaponi
#7 Wielbiciel#

Dziekuje za pomoc , mam jeszcze pytanie .Własnie usuneli moje ogłoszenie z laptopem , który jest własnością prywatną  i nie chce wystawiac na niego faktury.Jest na to jakis sposób mając allegro biznes?Czy musze zakłożyć dodatkowo konto prywatne na allegro?.

Dziekuję za odpowiedz.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@traktorkizjaponi lepiej wystawić na innym koncie, bo będzie więcej kłopotów niż to warte 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
traktorkizjaponi
#7 Wielbiciel#

Dzieki

oznacz moderatorów