Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej.
Czy istnieje możliwość zablokowania edycji wybranych aukcji z poziomu listy, tak by przy kliknięciu w opcję "zaznacz wszystkie", nasza zablokowana aukcja nie została zaznaczona ?
Pytam, gdyż:
Codziennie zmieniam o określonych porach czas wysyłki dla wszystkich ofert. Jednak, jest kilka ofert, dla których chciałbym mieć stały, niezmienialny czas wysyłki. Teraz muszę zaznaczyć wszystkie oferty i odklikać te, którym nie chcę zmienić czasu, co powoduje pewne utrudnienia 🙂
Jeśli nie, to czy API allegro pozwala na napisanie własnego skryptu, edytującego ten czas, ale z pominięciem aukcji o wybranym ID ?
@trato-pl może jak masz wykupiony abonament to pomoże korzystanie z etykiet przypisywanych do ofert w Mój asortyment i wtedy przez filtrowanie załatwisz sprawę.
Hmmm to było by jakieś rozwiązanie - chociaż może nie w 100% mnie przekonujące ale zawsze coś.
Przy czym TAG nadałem, ale w filtrach nie mogę po nim filtrować, chyba że jest to gdzieś głębiej schowane 🙂
Dziękuję za podpowiedź.
@trato-pl Dziękuję Ci za Twoją sugestię w tej sprawie, jednak na ten moment nie mamy w planach wprowadzenia takiej zmiany. Edytowanie aukcji, będzie wymagało aktualnie ręcznego ich odznaczania.