Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Zgromadziłem spore środki na pay you od kupujących. I przy próbie wypłaty zostałem zmuszony do wysłania skanów dowodu i swoich danych, pod grożbą odmowy wypłaty. Mimo wysłania dalej nie moge przelać funduszy na swoje konto. Troche to niepokojące.
Mam nadzieje że odzyskam kase, już sam fakt zmuszania kogoś do wysłania danych blokując jego pieniądze jest no dość gangsterski. Powinno się chyba zgode jakąś podpisać na to hmm.
Mam nauczke żeby od razu przelewać każde kilkadziesiąt złotych.
Ktoś miał taki problem i jak go ew rozwiązać, czy martwie się na zapas.
@arturnowakowski1 nie widzę na Twoim koncie sprawy w jakiej wysłałeś dodatkowe dane. Czy posiadasz nr sprawy?
Masz nauczkę żeby czytać regulaminy zanim zaczniesz korzystać z jakiegokolwiek serwisu. Bez względu na to jaką kwotę chciałbyś wypłacić i tak weryfikację trzeba przejść.
@ares_ @arturnowakowski1 widzę, że pieniądze będzie można wypłacić na spokojnie - to naturalna weryfikacja ze względów bezpieczeństwa. @arturnowakowski1 czekam na więcej informacji i sprawdzę jak wygląda sprawa.
Poczekam, ale bedę chciał odsetki za zwłoke, albo bede walczył o swoje łącznie ze zgłoszeniem do UKOIKU i nagłośnienie tematu.
Witam. Nie rozumiem tylko po co stresować tak ludzi. Dla mnie to niedopuszczalne żeby blokować czyjeś mienie. Nie chcesz wysłać dowodu, taki mamy regulamin zabieraj swoją kase i do widzenia, nie korzystasz.
Chyba normalne że się zirytowałem hmm
@arturnowakowski1 rozumiem, natomiast zwracam uwagę, że taka weryfikacja jest konieczna zgodnie z Regulaminem Allegro. Po udanej weryfikacji, będziesz mógł wypłacić pieniądze za sprzedaż.
@arturnowakowski1 możesz czepiać się jedynie formy i sposobu jak taką weryfikację przeprowadza serwis, ale irytację, że musisz to robić, przerzuć na polskiego ustawodawcę, który ma Cię za potencjalnego terrorystę.