anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nierozwiązana dyskusja - środki zwrócone przez Allegro Protect

xigos1
#7 Wielbiciel#

Witam! 

W ostatnim czasie miała miejsce sytuacja, w której z powodów zdrowotnych miałem utrudniony dostęp do Allegro i mojej sprzedaży. W tym czasie klient rozpoczął ze mną dyskusję w sprawie niekompletnego zamówienia. Miałem zamiar zweryfikować problem i zwrócić środki klientowi, natomiast z powodów niezależnych ode mnie nie odpowiedziałem w terminie klientowi co do rozstrzygnięcia reklamacji, w związku z czym w dyskusję wtrąciło się Allegro, klient oznaczył dyskusję jako nierozwiązaną i Allegro zrealizowało zwrot dla klienta poprzez Allegro Protect. Dostałem informację, że Allegro nie obciąży mnie kosztami, natomiast dyskusja widnieje jako nierozwiązana, przez co mam ujemne punkty.

Czy mogę zrobić coś w tej sytuacji, aby dyskusja uzyskała status rozwiązanej? Jestem gotów zwrócić środki klientowi osobiście, natomiast zależy mi na utrzymaniu jakości sprzedaży na poziomie. Czy jest jakiś ratunek?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

az1rael
#21 Demiurg#

musisz zgłosić sprawę do allegro o wyłączenie tego ze statystyk i mieć dobre alibi z dowodami na nie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@xigos1 Słabo to widzę ale napisz i spróbuj coś zdziałać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów