Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Co mogę zrobić w sytuacji otrzymania ewidentnie niesprawiedliwej oceny negatywnej?
Uzasadnienie: nieterminowa dostaw
Zamówienie wysłane w tym samym dniu i doręczone dnia następnego. No szybciej się nie da.
@ZN_MT możesz poprosić kupującego aby naprawił swój błąd, a jeśli to nic nie da, to rzeczowo odpowiedzieć na taki komentarz
To już zrobiłem 🙂
Dodatkowo Allegro wyłączyło (na moją prośbę) ten komentarz ze statystyki (wpływ na ocenę jakościową).
@Syrena_zT sprzedawca już to zrobił zanim tu odpowiedziałaś
@ZN_MT oczywiste kłamstwa w komentarzach to chyba będzie znak rozpoznawczy allegro, ewidentny fałsz jest prezentowany konsumentom mimo, że serwis doskonale o tym wie
- pisałem na tym forum wielokrotnie
punkt regulaminu serwisu, że wpis musi być zgodny z rzeczywistością - jest fikcją
nie pozostaje Ci nic innego jak odpisać na komentarz, że serwis wie o kłamstwie dlatego wykluczył tą ocenę ze statystyk
11.6.
Oceny Sprzedającego i odpowiedzi powinny być zgodne z rzeczywistym przebiegiem Transakcji, nie mogą naruszać obowiązujących przepisów prawa (w tym praw podmiotów trzecich, dóbr osobistych, praw własności intelektualnej, danych osobowych, stanowić czynu nieuczciwej konkurencji)
tu masz przykład podobnej oceny wystawionej od czapy