Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej!
Sprzedaję na Allegro używane części samochodowe, w których z reguły nie da się już odczytać kodu EAN - nie mogę więc utworzyć nowego produktu w katalogu, a muszę podpinać je do istniejących już produktów (przynajmniej tak rozumiem to po dzisiejszej rozmowie na czacie z p. Angeliką Stelmach).
Przy wyszukiwaniu dziś ofert z konkretnym numerem katalogowym zauważyłam, że moja oferta nie wyświetla się mimo, że jest wystawiona prawidłowo. Napisałam więc w tej sprawie na czacie zapytanie wysyłając zrzuty ekranów. Ustaliłam, że aby moja oferta była widoczna - muszę kliknąć przycisk ,,rozłącz te same oferty''. Uzyskałam też informację, że w ramach prowadzonych do września testów Allegro zmieniło części kupującym wyszukiwarkę (oczywiście nie informując ich nigdzie o tym). Kupujący więc nie ma nawet świadomości, że nie widzi wszystkich ofert.
Chciałam uzyskać informację jaka część kupujących ma wprowadzoną taką zmianę, bo jeśli spora - to nie widzę sensu dalszego wystawiania aukcji i płacenia za to, że nie są one widoczne. Oczywiście odpowiedzi nie otrzymałam (,,są to wewnętrzne informacje'').
Drodzy użytkownicy, macie jakąś podpowiedź lub jakiś patent na tą sytuację?
@MERCEDES-RELE są testy, w rozłączeniu ofert ( jest post ) są testy że nie można wybrać kuriera ( jest post ) są testy że nie wiadomo co się dzieje, jest też problem bo od 1 lipca oferty nie połączone w katalog nie będą widoczne w wyszukiwarce 😞
Czyli standardowo - mam płacić i płakać... przecież to jest jakiś żart..
@MERCEDES-RELE allegro idzie w stronę nowych, skatalogowanych produktów, sam mam problem w kolekcjach 😞
Na Allegro, w ramach Akademii są takie webinary.
Na tych webinarach pojawia się taka Pani, Kasia (nie wywołuje specjalnie).
Ta Pani powtarza tam że widok listingu produktowy wejdzie na stałe. To tylko kwestia czasu 🙂
Czyli generalnie - serio nie ma sensu dalsze wystawianie ofert, skoro docelowo nie będą one widoczne 😅
Ja to nie czuje handlu używkami. Generalnie, jak dobrze podepniesz, będziesz mieć taniej, bo w końcu używka, to klient może przecież sprawdzić pozostałe oferty z produktu 🙂