anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowe konto firmowe

PSuchara1
#1 Nowicjusz#

Witam,mam takie pytanie, chciałem utworzyć nowe konto firmowe na allegro oraz jednocześnie znalazłem promocję na konto firmowe w banku. Jeśli założę konto z linku podanego przez bank dostanę 600zł do wykorzystania na allegro. Czy promocje będą się łączyć? Czy jeśli zalożę konto z tego linku to będę miał przydzielone bonusy (brak prowizji,darmowe wyróżnienia itp) z progamu allegro?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

komis-bell
#21 Demiurg#

Zapoznaj się z regulaminami promocji - obstawiam, ze te promocje dotyczą jedynie nowych kont nie powiązanych z żadnymi innymi które zostały założone wcześniej - więc odpowiedź brzmi najpewniej nie.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@PSuchara1 być może , ale nie koniecznie , jeśli ich system wychwyci powiązanie z innym kontem to nie otrzymasz pakietu na start .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@PSuchara1 nowe konto czy zaczynasz DG ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

PSuchara1
#1 Nowicjusz#

Nowe konto i nowa DG

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@PSuchara1 jedno oferuje bank ( zapoznaj się z regulaminem bo tam pewnie jest ograniczona ilość bonów ) a promocja allegro na nowe firmy to co innego 🙂 

1. Program Powitalny skierowany jest do Użytkowników, którzy po raz pierwszy zarejestrowali w Allegro Konto Firma oraz pozytywnie przeszli proces weryfikacji Konta Firma o którym mowa w art. 2.4 Regulaminu Allegro (z uwzględnieniem pozostałych postanowień Regulaminu). Zakładamy, że możesz przystąpić do Programu Powitalnego ponieważ jest to Twoje pierwsze Konto Firma w Allegro i Twoje Konto nie posiada powiązań z innymi Kontami. Jeśli w przeszłości miałaś/miałeś lub teraz masz formalno-prawny lub inny faktyczny związek z jakimkolwiek Kontem Firma, w tym nabyłeś Konto Firma od innego Użytkownika, niestety nie możesz przystąpić do Programu Powitalnego. Pamiętaj także, aby unikać niedozwolonych działań, które wymieniliśmy w pkt 14 poniżej.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

PSuchara1
#1 Nowicjusz#

"Jeśli w przeszłości miałaś/miałeś lub teraz masz formalno-prawny lub inny faktyczny związek z jakimkolwiek Kontem Firma, w tym nabyłeś Konto Firma od innego Użytkownika, niestety nie możesz przystąpić do Programu Powitalnego." Czyli jeśli istnieje już konto firmowe spółki której jestem współudziałowcem to też nie przysługuje mi Program Powitalny?

oznacz moderatorów

-SuperMario-
#9 Pomysłodawca#

Jeżeli zakładasz nowe konto ale już wcześniej korzystałeś z tego samego nipu to po ptokach nie skorzystasz z żadnych promocji. Ja kiedyś założyłem firmę i zrobiłem konto na allegro jeszcze jak nie było żadnych promocji dla nowych kont firmowych jednak pomysł na firmę nie wypalił i zakończyłem firmę. Wykreślili mnie nawet z rejestru firm. Po 7 latach założyłem nową firmę i założyłem nowe konto na allegro ale nip pozostaje ten sam. Allegro sprawdziło że wcześniej była już firma z tym nipem i nie dali mi żadnych promocji. Tragedia wcześniej nie było promocji a teraz zrobili promocje ale nic mi nie przysługuje 😀 Biednemu zawsze wiatr w oczy.

oznacz moderatorów