anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Numer telefonu w opisie, nie wystawia aukcji !

GRANIT-RB
#1 Nowicjusz#

Allegro z automatu nie wystawia mojej aukcji bo widzi w opisie numer telefonu... tyle że nie ma tam żadnego numeru telefonu ani nic co by wskazywało na kontakt poza allegro... co zrobić ?  Czy jest jakaś możliwość zgłoszenia tej aukcji do moderatora lub jakiegoś działu który by to zweryfikował ? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@GRANIT-RB Cześć. Możesz przesłać nam screeny lub dokładną treść opisu w ofercie przez ten formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=603fd405-2a43-4abf-83e7-243743286380&subjectId=3c76fd6e-3... 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@GRANIT-RB @ko_alka a to co ?

frgtrr.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@GRANIT-RB A może masz w opisie ciąg cyfr przypominających nr, telefonu. Wystawiane aukcje sprawdzają automaty, które reagują na konkretne słowa lub ciągi cyfr i blokuja wystawienie. 

oznacz moderatorów

GRANIT-RB
#1 Nowicjusz#

wlasnie nie mam i to mnie dziwi, jest kilka cyfr ale nie jest to ciąg... maja wartości wyrażone w m2 i cm... podczas wystawiania automat nie zaznacza mi niczego na czerwono ani żółto w formularzu, poki co napisalem do supportu, szukalem kontaktu do nich na allegro ale nie moglem znalesc wiec wszedlem tutaj... dostali numer oferty ktora jest zawieszona... mam nadzieje ze poradza cos... 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@GRANIT-RB Już @kostas11 odkrył skąd to ostrzeżenie. Nie możesz zamieszczać swojego numeru telefonu w zdjęciach w ofercie. Opis nie może zawierać danych kontaktowych! 

Usuń proszę ze zdjęć we wszystkich ofertach swój numer telefonu. 

oznacz moderatorów

GRANIT-RB
#1 Nowicjusz#

wlasnie to staram sie zrobic, chce zmienic stare aukcje ktore wystawialem juz dosc dawno temu na nowe ale te nowe wlasnie nie chodza... nie ma na nich zadnego numeru telefonu... w zdjeciach tez... tu jest problem

oznacz moderatorów