Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałaś już od nas odpowiedź mailowo w sprawie tej oceny w zgłoszeniu nr 54666021. Błąd faktycznie się zdarzył, przeprosiliśmy za niego, bo błąd rzecz ludzka.
Poprzednie dwa komentarze nie powinny zostać usunięte, a opinia kupującego pozostaje zgodna z zasadami. Ma on prawo wyrazić swoje zdanie o kontakcie z Tobą. Jako pośrednik transakcji nie mamy możliwości w pełni zweryfikować jej przebiegu.
Jeśli mimo wszystko uznasz, że sprawa wymaga dalszego wyjaśnienia, możesz złożyć reklamację, odpowiadając na wiadomość, którą od nas otrzymałeś.
Zasady, kiedy możemy ingerować w komentarze, znajdziesz w tym artykule.
problem to przewidywany czas wysyłki który różni się od deklarowanego plus zagubiona paczka przez firmę kurierską a to nie moja wina. Jeżeli ja się mylę to zawsze stoję po stronie klienta. A jeżeli allegro myli se aż DWA RAZY to dalej mój problem. Proszę o rekompensatę tych POMYŁEK
Powyżej napisałem, że reklamację możesz napisać mailowo odpowiadając na naszego maila w zgłoszeniu nr 54666021.
Proszę pana mam ponad 50 lat i nie jesteśmy na TY. I składałem reklamację już kilku krotnie i uważam że allegro nie rozwiązało mojego problemu w sposób właściwy. Dlatego zgłaszam problem na forum.
proszę o rekompensatę za błędną decyzję konsultanów
Na forum zwracamy się do siebie na "Ty" to nie brak szacunku, tylko zasada naszej społeczności, która pomaga w swobodnej i partnerskiej rozmowie.
Powyżej wyjaśniłem już wszystkie kwestie związane z Twoją sprawą. Jeśli chcesz złożyć reklamację dotyczącą obsługi, możesz to zrobić wyłącznie drogą mailową, odpowiadając na wiadomość z numerem zgłoszenia 54666021 lub pisząc do nas przez formularz kontaktowy.
Forum nie jest miejscem do składania reklamacji. Te zasady obowiązują każdego.
Spokojnego wieczoru, pozdrawiam!
ten post ni przybliż nas do rozwiązania problemu, Proszę o rekompensate za wasze błędy
@dominika20088 w pełni się zgadzam
dlaczego sprzedawca ma odpowiadać za błędy serwisu?