anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Obsługa Allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
dominika20088
#7 Wielbiciel
Mam problem i proszę o pomoc. Klient 3 razy odnowił komentarz Negatywny za ten sam zakup. Po rozmowie telefonicznej allegro 2 razy usunęło komentarz a za trzecim razem pani stwierdziła że jej poprzednicy się mylili i NEGATYW jest zasadny. To potworna kompromitacja allegro

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dominika20088 

Otrzymałaś już od nas odpowiedź mailowo w sprawie tej oceny w zgłoszeniu nr 54666021. Błąd faktycznie się zdarzył, przeprosiliśmy za niego, bo błąd rzecz ludzka.

Poprzednie dwa komentarze nie powinny zostać usunięte, a opinia kupującego pozostaje zgodna z zasadami. Ma on prawo wyrazić swoje zdanie o kontakcie z Tobą. Jako pośrednik transakcji nie mamy możliwości w pełni zweryfikować jej przebiegu.

Jeśli mimo wszystko uznasz, że sprawa wymaga dalszego wyjaśnienia, możesz złożyć reklamację, odpowiadając na wiadomość, którą od nas otrzymałeś.

Zasady, kiedy możemy ingerować w komentarze, znajdziesz w tym artykule.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
dominika20088
#7 Wielbiciel

problem to przewidywany czas wysyłki który różni się od deklarowanego plus zagubiona paczka przez firmę kurierską a to nie moja wina. Jeżeli ja się mylę to zawsze stoję po stronie klienta. A jeżeli allegro myli se aż DWA RAZY to dalej mój problem. Proszę o rekompensatę tych POMYŁEK

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dominika20088 

Powyżej napisałem, że reklamację możesz napisać mailowo odpowiadając na naszego maila w zgłoszeniu nr 54666021.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
dominika20088
#7 Wielbiciel

Proszę pana mam ponad 50 lat i nie jesteśmy na TY. I składałem reklamację już kilku krotnie i uważam że allegro nie rozwiązało mojego problemu w sposób właściwy. Dlatego zgłaszam problem na forum. 

oznacz moderatorów
dominika20088
#7 Wielbiciel

proszę o rekompensatę za błędną decyzję konsultanów

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@dominika20088 

Na forum zwracamy się do siebie na "Ty" to nie brak szacunku, tylko zasada naszej społeczności, która pomaga w swobodnej i partnerskiej rozmowie.

Powyżej wyjaśniłem już wszystkie kwestie związane z Twoją sprawą. Jeśli chcesz złożyć reklamację dotyczącą obsługi, możesz to zrobić wyłącznie drogą mailową, odpowiadając na wiadomość z numerem zgłoszenia 54666021 lub pisząc do nas przez formularz kontaktowy.

Forum nie jest miejscem do składania reklamacji. Te zasady obowiązują każdego.

Spokojnego wieczoru, pozdrawiam!

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
dominika20088
#7 Wielbiciel

ten post ni przybliż nas do rozwiązania problemu, Proszę o rekompensate za wasze błędy

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@dominika20088 w pełni się zgadzam

dlaczego sprzedawca ma odpowiadać za błędy serwisu?

oznacz moderatorów