Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, piszę w sprawie oceny która została mi wystawiona w dniu dziejszym. Wysłałem zgłoszenie o usunięcie opinii jednak dostałem odpowiedź "że zgłoszony przez Ciebie komentarz, nie narusza art. 11 Regulaminu Allegro, ani prawa." Niestety nie jest to prawdą i stanowoczno nie zgadzam się z tym postanowieniem. Komentarz narusza art.11 Regulaminu Allegro, mianowicie punkt 11.6 cyt. : 11.6. Oceny Sprzedającego i odpowiedzi powinny być zgodne z rzeczywistym przebiegiem Transakcji, " Z treści komentarza jasno wynika, że Klientka rzekomo dostała wiadomość o tym że nie może zwrócić towaru i tego towaru nie zwróciła, co jest niezgodne z rzeczywistym przebiegiem Transakcji. Klienta ani nie otrzymała wiadomości, że nie może zwrócić towaru, mało tego Klienta towar zwróciła a środki zostały zwrócone niemal od razu. Jest to pomówienie i przekręcanie faktów. Nie jest to subiektywna opinia lecz jawne wprowadznie w błąd przyszłych Klientów co do obsługi i działanie na moją niekorzyść, co również ma swoje odniesnie w przepisach prawa. Proszę o usunięcie opinii niezgodnej z rzeczywistym przebiegiem Transakcji i uargumentowanie wcześniejszej decyzji.
@kazzy_pl prowadzisz już korespondencję e-mail na ten temat z odpowiednim działem, dlatego poczekaj proszę na odpowiedź w sprawie nr 55166817.
Nie usuną bo nie ma możliwości zweryfikowania ,może to wiadomość SMS ..
Dokładnie nie usuną