Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
słuchajcie , o co tu właściwie chodzi? kupujący wystawił trzy gwiazdki za zgodność z opisem, pozostałe oceny po pięć gwiazdek i ogółem komentarz negatywny, ludzie! allegro chce wykurzyć sprzedających ze swojej platformy?
@koprusik Takie są realia tego portalu 😄 Sprzedawca jest frajerem, który ma płacić prowizję i szmatą, którą kupujący może przeczołgać po podłodze jak chce.
Allegro zawsze miało w d..e system komentarzy. Standardowa odpowiedź jaką dostaniesz jak napiszesz to "przepraszamy, ale nie ingerujemy w system komentarzy bo nie wiemy jak dokładnie przebiegła transakcja".
Często zdarzają się nawet negatywy gdy ktoś nie zapłaci za towar 😄
Na szczęście, jak trafisz na normalnego pracownika, to akurat w takiej sytuacji komentarz usunie.
Nie miał obowiązku wystawić pięciu gwiazdek za zgodność. Wystawił tyle, ile uznał za stosowne.
to jeszcze pikuś mnie też jeden tak wystawił napisałem do allegro tam mnie spławili że nie mają na to wpływu poradzili poprosić kupującego u usunięcie komentarza co uczyniłem pisząc w formie prośby ,ten komentarz usunął i wpisał NEGATYWA za brak szacunku dla kupującego totalna porażka tego systemu ocen
@mwmonety dlatego lepiej przenieść biznes do innych miejsc. Lepiej sprzedać mniej, ale nie płacić prowizji i nie użerać się z komentarzami, dyskusjami i innym syfem, który tu obowiązuje.
Pieniądze to nie wszystko. Lepiej zarobić mniej, ale żyć spokojniej. A prawda jest taka, że gdy sprzedawca jest uczciwy to szybko na swoim e-sklepie czy innej platformie, porządnie zwiększy sprzedaż.
Na AL nie ma ocen, a oferty pojawiają się i tu i tu, i po problemie 🙂
mam swój sklep na innej platformie która w mojej branży funkcjonuje coraz lepiej aukcje ,kup teraz oraz propozycje cenowe . prawie każdy renomowany sklep z naszej branży ma tam lub będzie miał swoje konto zero prowizji zero za wystawienie cały zysk dla ciebie dotyczy to jednak tylko sklepów po weryfikacji właścicieli portalu
@mwmonety I w tamtym sklepie też podajesz niezgodny z prawem warunek odstąpienia od umowy?
Jako że kupujesz od sklepu masz prawo zwrócić towar jeśli nie jesteś z niego zadowolony warunek jest jeden towar musi zostać odesłany wraz z dowodem zakupu w takim stanie jakim go otrzymałeś.
Jestem kupującym i moją lekturą są wyłącznie komentarze negatywne. Też nie mam pojęcia, o co chodzi z tym "Polecam!" na max gwiazdek, a kciuk w dół : (( Czasem, przy takich komentarzach z d..., brakuje mi jakiegoś "zgłoś nieścisłość" czy "zweryfikuj zasadność", bo aż palec świerzbi...
@renia_78 czasami jednak można się nieźle ubawić przy czytaniu negatywów.
Dzisiaj znalazłem taki oto komentarz, który jeśli to prawda, sprzedawca powinien dostać bana
"Zamówione akwarium dwukrotnie dotarło do mnie w kawałkach. Zdaję sobie sprawę, że to wina firmy kurierskiej z która mają podpisaną umowę, ale kiedy zadzwoniłem do sprzedającego z tym problemem i poprosiłem o lepsze zabezpieczenie towaru do wysyłki to usłyszałem, że jestem za mało inteligentny, żeby zrozumieć, że się nie da. W takim razie poprosiłem o zwrot pieniędzy, żeby zamówić u kogoś innego to usłyszałem "w tej cenie, to może ktoś panu jeszcze zrobi druta". Chamstwo i arogancja. Nie polecam!"
Komentarz dostała firma z mojej branży, w dodatku hurtownia z tego co kojarzę. Prawda może leży gdzieś pośrodku. Może klient był jakiś mega nieprzyjemny i sprowokował. Nie wiem. Jednak to też pokazuje jaka patologia tutaj panuje, a Allegro nic z tym nie robi, bo jak pisałem, gdyby oni występowali w roli mediatora (ale takiego, który naprawdę chce pomóc) to nie byłoby tu tyle hejtu i agresji.
A może to była poprostu prostownia drutów, a zachęcają do skorzystania z hurtowni drutów 😄