Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Odłączyliśmy produkty od Twoich ofert - taką dostałem informację. Dlaczego oferta 11160610727 została odłączona? Proszę o wskazanie gdzie tkwi niewłaściwe połączenie z niewłasciwymi produktami z katalogu Allegro? Ja takowych nie widzę.
Dziekuję.
@katarzynab1712, z tego, co widzę, odpięcie wynikało z tego, że oferta i produkt były w innej kategorii.
W jakiej? Bo moim zdaniem we właściwej.
Odłączyliście mi ofertę z powodu kodu EAN - połączyliście moją ofertę z płytą truchła strzygi do której ktoś przypisał zły kod EAN - kod Ean który jest przypisany do strzygi jest nieprawidlowy / kod ten należy do mojej płyty goatmoon co widac na moim zdjeciu w aukcji - rozłączacie oferty nie sprawdzając czy są one prawidłowe, tak z marszu chyba ...
sprawdzenie czy płyta posiada prawidłowy kod EAN naprawdę nie wymaga bycia geniuszem - łatwiej po prostu komuś odłączyć czy usunąc ofertę
zgłaszałem już do Was że płyta strzygi posiada zły przypisany kod EAN / brak reakcji / nadal moja płyta goatmoon jest połączona z produktem (płyta strzygi, która nota bene nie posiada kodu Ean którego zresztą nie posiada większość płyt BM wydanych przez małe lub niezależne wytwórnie czy przez samę kapele a który się Tu wymaga).
Dzisiaj również otrzymałem taką wiadomość.Albo zlikwidujcie to guano (zwane katalogiem produktów), albo przestańcie mieszać w produktach, które zostały utworzone automatycznie na podstawie podanych parametrów zgodnych z danymi producenta.Czy robi to bot?Bo jeśli człowiek, to musi być straszny nieogar.Tym bardziej że odłączenie dotyczy oferty, która została zakończona 2 dni temu, czyli na dzień dzisiejszy nie istnieje.
@ART_FOTO, wskażesz, której oferty dotyczyła wiadomość?
@mr_oma Ostatni numer oferty zakończonej 2 dni temu 12129789249.Informacja dotyczy również jedenastu poprzednich numerów tej samej oferty (oferta była powielana wiele razy).
@ART_FOTO, z tego, co widzę, oferta została odpięta, ponieważ usunięto produkt z Katalogu.
@mr_oma Po co zatem jest tworzenie produktów, skoro potem są one usuwane? Wystawiając taki sam przedmiot, ponownie będę musiał tworzyć produkt w katalogu? Przy tak działającym katalogu produktów nie wyobrażam sobie, jak będzie wymóg 100% połącznia.
@ART_FOTO, produkt został usunięty z powodu braku możliwości jego poprawnej identyfikacji. Posiadał błędnie uzupełnione parametry: Kod producenta oraz EAN.
Nie musisz tworzyć produktu, aby wznowić ofertę, choć oczywiście możesz to zrobić, co zalecamy.
Przedmioty które sprzedaję są przedmiotami kilkudziesięcioletnimi, niektóre blisko stuletnimi, zatem kodów EAN nie posiadają.Tak samo kodów producentów, bo w większości producenci już nie istnieją.