anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Od 3 dni widnieje status przesyłka wydana do doręczenia, przesyłki brak

ADproducts
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, wysłałem klientowi przesyłkę dpd automat allegro. Przesyłka od 3 dni ma status wydana do doręczenia. Skontaktowałem się z firmą dpd poinformowali mnie że przesyłka jest doręczona taki widzą status i że w sprawie przesyłki i powiadomienia mam się kontaktować z allegro. Klient twierdzi że przesyłki nie ma, żadnego powiadomienia również, a status widnieje bez zmian wydano do doręczenia. Proszę o wyjaśnienie sprawy dotyczy zamówienia dla [edycja] numer zamówienia 115678f0-8d82-11f0-9f34-dd75279ca6e9

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@ADproducts widzę, że napisałeś już do nas zgłoszenie mailowe w tej sprawie, więc poczekaj proszę na odpowiedź. Nasz zespół wyjaśni sprawę Twojej przesyłki z DPD i udzieli Ci właściwych informacji. Przykro mi, ale my tutaj tego nie przyspieszymy.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ADproducts
#8 Zapaleniec

Na maila otrzymałam odpowiedź że macie 3 dni na doręczenie paczki i że macie czas. Tylko dlaczego dpd mówi że paczka doręczona a od was żadnej konkretniej odpowiedzi. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@ADproducts Doradca odpisał Ci dzisiaj. Została podjęta interwencja w oddziale. Kontynuuj proszę korespondencję w mailu. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów