Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od tygodnia nie mogę wypłacić swoich środków że sprzedaży. Niby jest zlecone ale kwota dalej widnieje i nic nie wpływa na konto. Nie wiem z kim się w tej sprawie skontaktować. Proszę o pomoc
@Dudi_luban czy zleciłeś wypłatę z odpowiedniego salda?
Oczywiście, że tak. Opłaty Allegro są pobierane automatycznie. Jest tylko informacja, że wypłata zlecona i tyle. Pamiętam wcześniej po takim zleceniu saldo zmieniało się na 0 zł i po dniu lub dwóch pieniądze były na koncie.
@Dudi_luban czy przesłałeś dane do weryfikacji, zgodnie z otrzymaną wiadomością od PayU z informacją "[...] aby nadal wypłacać środki z Allegro Finanse, zweryfikuj swoje dane (...)" wraz ze szczegółami dotyczącymi weryfikacji?
Jeśli nie, w zakładce Ustawienia wypłat dostępny jest przycisk "Przejdź do PayU", kliknij go proszę i załącz tam dokument tożsamości.
Jeśli przesłałeś już wymagane dokumenty, skontaktuj się proszę za pomocą formularza, Doradca będzie mógł skonsultować sprawę z operatorem płatności.
Tak wielokrotnie. W ustawieniach wypłat wielokrotnie przechodziłem do PayU i pojawia się
Konto zostało potwierdzone, ponieważ został przesłany przelew 1.01 zł i otrzymałem również zwrot tej złotówki.
Sprawa wyjaśniona po konsultacji z Kontakt Allegro. Okazało się, że PayU przesłało na maila jeszcze coś takiego jak "Oświadczenie o zajmowaniu eksponowanego stanowiska politycznego". Mail trafił do spamu ponieważ brakowało polskich znaków i były jakiś krzaczki.
Po wysłaniu wypełnionego oświadczenia wszystko ma być ok.
Dziękuję za pomoc i sugestie
Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam