anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

odjecie punktów w jakości sprzedaży

stylowesklep
#8 Zapaleniec

Zostało mi dziś odjęte 100 punktów w jakości sprzedaży za "średni czas odpowiedzi" Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego, skoro ostania korespondencja z klientem była w połowie listopada i od tego momentu nikt do mnie nie pisał z zapytaniem ani nie otworzył dyskusji. Brak zapytań od klientów w tej mierze miało być  punktowane 0 a nie -100. Screenshot_20251217_130217_com.android.chrome.jpgScreenshot_20251217_130150_com.android.chrome.jpgScreenshot_20251217_130335_com.android.chrome.jpg

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@stylowesklep nikt Ci punktów nie odjął , nie miałeś pytań w ostatnich 30 dniach więc puntów nie otrzymałeś w tej mierze bo nie ma czego policzyć .

....chore to ...prawda ?

oznacz moderatorów

stylowesklep
#8 Zapaleniec

to proszę spojrzeć - największy spadek - 100 pkt - średni czas odpowiedzi - wykres poleciał w dół

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@stylowesklep nie gadaj tylko  szybko odpowiadaj 

oznacz moderatorów

stylowesklep
#8 Zapaleniec

odpowiedziałam, ale to są jakieś jaja 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@stylowesklep widzę ,że Masz świeżutkie konto , nie jedno tutaj wprawi Cię w osłupienie

oznacz moderatorów

stylowesklep
#8 Zapaleniec

w sumie mnie tu już nic nie dziwi bardziej wnerwia i coraz mniej jest zrozumiałe 🙂 konto firmowe jest świeże, ale nie jestem świeżym sprzedawcą na tej platformie, sprzedawałam prywatnie dotychczas 

oznacz moderatorów

stylowesklep
#8 Zapaleniec

dzięki za pomoc, zobaczę jutro czy ta punktacja wróciła do normy

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@stylowesklep to ja to wyjaśnię na przyszłość. 
Nie odjęliśmy punktów, tylko ich nie otrzymałeś, ponieważ w ciągu ostatnich 30 dni, nie otrzymałeś żadnych pytań z poziomu oferty. Czyli w porównaniu z poprzednim miesiącem lub dniem (a na zrzucie masz ustawione porównanie z poprzednim dniem), masz o 100 punktów mniej. 
Jeśli w ostatnich 30 dniach nie masz pytań od klientów i wiadomości w Dyskusjach, przyznamy Ci w mierze Terminowe odpowiedzi 40 punktów, dlatego w tej mierze masz 40 punktów.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów