Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Czy może mi ktoś wyjaśnić czy AllegroADS (płacę za 3 reklamy) jest jakoś powiązane z płaceniem 19,90 na 10 dni za wyróżnienie przedmiotu.
Mam wrażenie że w reklamach uczestniczą głównie przedmioty wyróżnione. Jak rezygnuję z płacenia za jakiś przedmiot za wyróżnienie to jak sprawdzam ja i moi znajomi czy pojawia sie losowo na allegro to znika i juz go nie ma 😕
To jak mam płacić za wyróżnienie i dodatkowo za reklamę?
Cześć, @ETUISTA. Jeśli podczas wystawiania oferty zaznaczysz jedną z opcji wyróżnienia, to oferta zawsze znajdzie się przed ofertami innych sprzedających, którzy z takiego promowania nie skorzystali.
Oferta pojawi się na liście promowanych produktów w danej kategorii – jeśli jest jednocześnie Top ofertą tego produktu – oraz w wynikach wyszukiwania.
Natomiast w przypadku Allegro Ads reklamy wyświetlamy w najpopularniejszych miejscach na Allegro. W tym artykule znajdziesz więcej informacji na temat działania Allegro Ads.
To akurat rozumiem 🙂
Pytanie czy przedmiot który nie jest wyróżniony np na 10 dni za 19.90 zł również ukazuje się w AllegroADS? Póki co moim znajomym tylko wyróżnione produkty pokazują się na gorze list jako "sponsorowane" Jak to rozumieć? Jak nie wyróżniam to moje niewyróżnione produkty w reklamie są rzadziej wybierane?
@ETUISTA nie ma to znaczenia, Wyróżnienie a ADS to różne formy, jak rzadko Ci się wyświetla w ADS popraw ofertę, zwiększ budżet i kliki to działa na zasadzie licytacji czym więcej firm walczy o miejsce tym drożej i rzadziej się wyświetla 😄