anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferowany produkt na Allegro Lokalnie nie jest widoczny w wynikach wyszukiwania na Allegro

JaYmZ_82
#2 Obserwator#

Dzien dobry.

Zwracam sie z uprzejma prosba o wyjasnienie, dlaczego wystawiona przeze mnie figurka Messiego na sprzedaz w ramach Allegro Lokalnie nie jest widoczna w wynikach wyszukiwania na Allegro?

Nadmieniam, ze nie mam zaleglosci finansowych wobec Allegro, jak dotad stosowalem sie do postanowien regulaminu sprzedajacego itp.

Bede wdzieczny za okazane zainteresowanie moim tematem i pomoc

Pozdrawiam wszystkich czytajacych ten wpis.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

serwis-texas
#21 Demiurg#

@JaYmZ_82 

Bo na Allegro jest teraz lista produktów. Oferty z Allegro lokalnie nie są dodawane do katalogu produktu więc i wyświetlać się nie mogą. Tyle

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@JaYmZ_82 wystaw na Allegro, jak chcesz widzieć coś na Allegro ? skoro wystawiasz na Lokalnie 🙂 

ps. była zmiana w sortowaniu 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

JaYmZ_82
#2 Obserwator#

A wiec zmiany na Allegro po raz kolejny mnie zaskoczyly 🙂

To troche dziwne, poniewaz ktos na Allegro Lokalnie wystawil na sprzedaz podobna figurke Leo w rozowym stroju bez wyroznienia i ta oferta jest prezentowana w wynikach wyszukiwania na Allegro.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@JaYmZ_82 

A wstaw link do wyników. To wg mnie będzie link do grupowego wyszukiwania na AL.

oznacz moderatorów

JaYmZ_82
#2 Obserwator#

Link do wynikow wyszukiwania: https://allegro.pl/listing?string=messi%20figurka

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@JaYmZ_82 jest tylko jedna losowa na dole wyszukiwania 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

JaYmZ_82
#2 Obserwator#

Chyba juz czaje ten nowy "ficzur".

Dopiero po kliknieciu na button funkcyjny "zobacz podobne" na samym koncu wynikow wyszukiwania Allegro moja oferta jest prezentowana w nowym katalogu.

oznacz moderatorów

vonNogay
#17 Koryfeusz#

@JaYmZ_82 niektóre oferty z allegro lokalnie są widoczne, inne są niewidoczne i nie wiadomo jakimi to się rządzi prawami. Czasem oferta danego sprzedającego jest widoczna, a po odświeżeniu już nie. Na pewno nie będą widoczne oferty produktów, które są na liście marek pod tym linkiem (nawet produkty używane): https://allegro.pl/regulamin/zalacznik/1#czesc-ii 

Czyli wystawisz starą maszynę do szycia Łucznik, stary odkurzacz Zelmer, radio Panasonic, telewizor Sony albo stary sweter Zary to nie będzie to na pewno widoczne na zwykłym allegro. Chyba, że się zaznaczy markę jako "inna" 😉

Z produktami nie będącymi na tej liście jest j.w.

oznacz moderatorów

JaYmZ_82
#2 Obserwator#

Dzieki za rozjasnienie sytuacji.

Z tego co obserwuje, SEO na Allegro jest z czarnego kapelusza 😉

oznacz moderatorów