Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co się dzieje ostatnio z przesyłkami Inpostu to tragedia!!! Sprzedawca prosi o zamówienie do godz. 9 , towar przygotowany szybko, ale odbiór dopiero za 2 dni, tydzień czasu trwa już droga z Chorzowa do Piotrkowa???
Ja ostatni miałem paczkę wożoną 7 dni zanim trafiła do paczkoamtu, mają wszystko zapchane paczek więcej niż w święta 😞 Kurier który odbiera mi ze sklepu paczki powiedział że jak ostatnio przywieźli im paczki na sortownie to 10 000 zostało bo nie miał kto ich rozwieść, teraz wszyscy zamawiają do paczkomatów bo to bezpieczne, uzbroić się cierpliwość i czekać 🙂
Ahh, prawda.... U nas w miasteczku w paczkomatach nie ma w ogóle miejsc. Przesyłki transportowane są do punktów odbioru...
Częściowo rozumiem sytuację, ale po kij Allegro włączyło wszystkim Smarta i teraz problem???
Takie życie ciszmy się że w ogóle można zamawiać i jakoś to u nas działa, firmy dają radę nie będzie wielkich strat 🙂 Troszku wyrozumiałości i będzie dobrze 😄
Nie włączyło. Udostępniło możliwość wypróbowania przez miesiąc za darmo, a to różnica (usługę i tak trzeba uruchomić ręcznie). Dla mnie to bomba, bo zawsze zastanawiałem się, o co chodzi z tym smartem, a że skąpy jestem to szkoda było mi 9zł co miesiąc. Lubię płacić przy odbiorze, ale nie przy każdym zakupie tak można. Częstotliwość moich zakupów nie zmieniła się, po prostu drobiazgi wysyłam do paczkomatu i odbieram po pracy. Sadzę, że wszyscy tak robią, a już na pewno większość.
A ja kupiłem na rok i teraz jestem zrobiony w karolka!
Nie jesteś zrobiony w karolka, masz rok + dodatkowe m-ce,
- m-c szybko przeleci i wszystko wróci do normy👍
Umawiałem się na rok, nie inaczej. Każdy ocenia w/g siebie. Moim zdaniem tylko nakręcili spiralę tym, przecież nie z dobrego serca.
a ja uważam, że jest to b. dobre posunięcie,
- zwiększy się sprzedaż = obrót dla sprzedającego, a dla kupującego możliwość zakupu,
- NIE widzę niczego złego w takim posunięciu, jak kupują poprzez Allegro to nie chodzą do sklepów, mniejsze ryzyko koronawirusa 😃
Nie bądź naiwny, że zrobili to dla Twojej wygody!
Lubię płacić przy odbiorze, ale nie przy każdym zakupie tak można.
bezsensowne dopłacanie i wydłużanie otrzymania środków sprzedającemu 😐
przecież na allegro jest bezpiecznie, jak coś to masz POK i Dyskusję. nie kumam.
Po to, abyś nie musiał płacić za przesyłkę. Tak i wszystkim , a nie tylko Tobie.
Chodziło mi o to, że zapłaciłem firmie Allegro za przesyłki za rok z góry i miały być "priorytetowe", a teraz mam to co wszyscy mają za darmo, tzn. długi czas oczekiwania i kolejki przy paczkomatach. To z chęci zysku firmy Allegro i jeszcze na czacie twierdzą, że nie odpowiadają za przesyłki, bo nie są firmą kurierską.
@Bayerowsky, przecież tak jak każdy, weź weź kup, a potem jak już kupisz to jesteś takim samym klientem jak inni 🙂
w sumie....racja! 😀
Kto w końcu odpowiada za przewoźnika na tym A.pl???