Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie zwróciłem uwagi, że opcja ceny minimalnej jest dodatkowo płatna. W sytuacji gdy kosztuje ona 100zł, chciałbym usunąć licytację i nie mieć obowiązku opłacania rozliczenia, lub po prostu usunąć opcję ceny minimalnej z licytacji, co zrobiłem od razu, kiedy dowiedziałem się, że jest płatna.
Dopytaj Allegro czy da się to odwołać, płatność: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c1581428-a33f-4506-826f-720b60a920c0 Albo tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@filipw00 możesz podać link do aukcji?
@filipw00 Przecież w podsumowaniu formularza wystawiania (na samym dole) są wyszczególnione opłaty związane z wystawieniem oferty (m.in. opłata za cenę minimalną). Trochę ciężko tego nie zauważyć, skoro znajduje się to tuż obok przycisku "wystaw przedmiot".
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Brak rozumienia czytanego tekstu?🤔
@pinsplash Skąd taki wniosek?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
dobra już się tak nie napinajcie, każdemu się może zdarzyć. Na szczęście wszystko już udało się naprawić.
W jaki sposób to naprawiłeś bo na pewno nie z pomocą życzliwych nieomylnych z tego czatu. Mam podobną zagwostkę z automatu ustawiłem cenę jak to robiłem wiele razy wcześniej i nie zwróciłem uwagi na to co oczywiste.
@jorgus1j cenę minimalną możesz usunąć edytując ofertę w zakładce Mój asortyment pod warunkiem, że nikt nie złożył jeszcze oferty kupna.
Następnie napisz proszę do nas za pomocą tego formularza z pytaniem czy jest możliwa korekta.
Mam bardzo podobną sytuację jak filipw00, byłem przekonany że po wystawieniu oferty będę mógł jeszcze zmodyfikować cenę minimalną, a nie dość że komunikat o cenie wyświetla się licytującym i zniechęca ich do licytacji to jeszcze nie moge go w żaden sposób zmienić i teraz przedmiot na pewno sie nie sprzeda a ja stracę 90 zł za sam fakt jej dodania i ukatrupię swoją licytację. Chciałem wystawić kolejne przedmioty z kolekcji ale chyba sobie podaruje bo ta opcja w niczym nie pomaga...