Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam serdecznie.
Mam taki problem wystawiłem w lipcu auto które się nie sprzedało zapomniałem zdjąć ogłoszenia z portalu i ciągłe tam ono wisiało do tej pory allegro bez pytania mnie o zgodę ciągłe promowało ogłoszenie i wystawiało go na portalu aż do teraz skutkiem czego przyszło mi pismo wezwanie do zapłaty 200zł za wystawienie przedmiotu aż do teraz. Czy jest jakaś możliwość odwołania się od tego i umorzenia tej kwoty?
@rafoprewo 1. a nie zaznaczyłeś jakiejś opcji promowania lub odnawiania? Jedynie co, to pisz do Allegro, my tutaj nie pomożemy.
a gdzie można sprawdzić te opcje promowanie i odnawianie?
@rafoprewo bo wiesz- skoro nie wycofałeś oferty, to skąd ktokolwiek miał wiedzieć, że nie chcesz już sprzedawać. Oferta wystawiona- opłaty się naliczają i są one bezzwrotne. Odwołania raczej nie rozpatrzą pozytywnie, bo to nie wina Allegro.
no tak ale zapytanie o dalsze wystawienie przedmiotu moim zdaniem powinno byc zaznaczone a tego nie było. Gdzie się odwołuje od takich rzeczy?
@rafoprewo Odwołaj się tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10&subjectId=b041ba5e-6...
Regulaminy wszystkich usług Allegro są skomplikowane i zawierają mnóstwo haczyków, zapewne nie dostrzegłeś któregoś z nich. W odwołaniu napisz o tym, to niezgodne z zasadą dobrych praktyk.
dziekuje
@rafoprewo jak nie usunąłeś ogłoszenia to allegro pobierało 20 zł za każde 10 dni 😞