anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłaty szczegóły

Graf-Tech-RIMS
#7 Wielbiciel#

Została pobrana opłata z wpływów, jak mogę sprawdzić szczegóły tej opłaty za co konkretnie została pobrana opłata, po rozwinięciu ptaszka ma tylko numer operacji który nic mi nie mówi.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Graf-Tech-RIMS 

W zestawieniu (pobranym z zakładki Środki i historia operacji) znajdziesz takie dane jak:

data – data operacji
data księgowania – data jest uzupełniona tylko dla operacji, które były wstrzymane do wypłaty; oznacza datę otrzymania płatności wstrzymanej
identyfikator – identyfikator operacji
operacja – typ operacji
operator – informacja o usłudze PayU lub Przelewy24
kupujący – informacja o kupującym
dostawa – koszt dostawy
kwota – kwota wpłaty
saldo – środki po operacji w ramach usługi PayU i Przelewy24

Dzięki tym danym jesteś w stanie sprawdzić czego dotyczyła dana płatność.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Graf-Tech-RIMS
#7 Wielbiciel#

bardziej mi chodzi o możliwość podglądnięcia co się składa na konkretne pobranie opłat. Czyli mam pozycję "pobranie opłat ze środków Przelewy24" np 44,89zł ale podliczając poszczególne pozycje z zestawienia nie mogę dojść do ładu które pozycje konkretnie wchodzą w skład tej opłaty. jest identyfikator płatności ale po kliknięciu w niego nie pojawia się lista pozycji co się składa na tą płatność, skoro w prowizji od sprzedaży mam opcję podsumowanie opłat, to w opcji pobranie ze środków powinno być podobnie, czy się myte. bo mam teraz sytuację taka że mam zarejestrowaną sprzedaż na kwotę np, 53,00 i pobranie ze środków w tej samej kwocie. i generalnie chciałbym wiedzieć co konkretnie składa się na wysokość pobrania.

oznacz moderatorów