anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opłaty za pobraniem

KratyOlma2
#9 Pomysłodawca

Jako sprzedający na allegro gdzie odnajde kwote którą klient zapłacił za pobraniem ? gdzie sprawdze czy to doszło ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KratyOlma2  Wpłatę za zamówienie z płatnością przy odbiorze dostaniesz na saldo w zakładce Środki i historia operacji. Zobaczysz tam wtedy sekcję Ustawienia wypłat PLN za przesyłki pobraniowe Allegro Standard. Kwotę za zamówienie otrzymasz na saldo w ciągu maksymalnie 2 dni roboczych po tym, gdy kupujący odbierze przesyłkę.

Wpłaty wyślemy raz dziennie na Twój rachunek bankowy. Damy Ci też o tym znać w sekcji Płatność za pobraniem, gdy nadajesz paczkę w Wysyłam z Allegro. Nie można zmienić częstotliwości wypłat ani zlecić wypłat automatycznych czy na żądanie. W ramach jednego przelewu możesz dostać wpłaty od kilku kupujących. Będzie to łączna kwota za wszystkie zamówienia z danego dnia roboczego.

Czy zamówienie doszło do klienta, znajdziesz w szczegółach danego zamówienia i śledzeniu przesyłki. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

KratyOlma2
#9 Pomysłodawca

Screenshot 2026-03-06 093534_edited.png

oznacz moderatorów

KratyOlma2
#9 Pomysłodawca

Nie mam tego ustawienia wypłat za pobraniem nie mam tego pola w ustawieniach 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KratyOlma2 Aby zarządzać wpłatą, aktywuj wypłaty w sekcji Wypłaty za przesyłki pobraniowe Allegro Standard, w zakładce Ustawienia wypłat.

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów