Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałem oszukany, w tej chwili mam opłacić nie wiem za co ok 800 PLN. Skąd taka opłata? Towar się nie sprzedał. A ja kolejny raz mam opłacać ty, razem ok 800 PLN tj złodziejstwo. Proszę o odpowiedź. Nie mam się jak z Wami skontaktować . Chcę złożyć oficjalną reklamacje. 800 złotych to jakas kpina.
Reklamację możesz złożyć tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=d1df83fc-8979-4595-90f6-008242ba2095&subjectId=ac728b31-9...
@bellringer71 Od 04.09.2020 na Twoim rozliczeniu pojawiły się głównie opłaty za oferty wyróżnione. Historię swoich opłat możesz sprawdzić w dowolnym momencie w tej zakładce, a w części "Historia operacji" możesz posługiwać się filtrami, dzięki którym znajdziesz opłaty dotyczące konkretnej oferty lub określony typ operacji.
Dobrze się zapoznać z cennikiem przed korzystaniem z usług Allegro. Z tego, co pisze Ola, korzystałeś z wyróżnień, a to płatne opcje. I drogie. I nie ma tu znaczenia, czy coś sprzedałeś, płacisz za widoczność oferty, nie za pewność sprzedaży. Jak sprzedasz zaś - też płacisz, tym razem prowizję. Allegro nie jest, niestety, charytatywne.