Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Kupujący wystawił mi opinię negatywną, ale komentarz dotyczy wyłącznie produktu, a nie przebiegu transakcji.
Obsługa była bezproblemowa, wysyłka terminowa, a w treści opinii nie ma żadnej uwagi na temat kontaktu czy realizacji zamówienia – tylko opis produktu i że się nie spodobał.
Czy taka opinia kwalifikuje się do usunięcia przez Allegro?
Zależy mi, aby komentarze dotyczyły jakości mojej pracy, a nie samego towaru (na co nie mam wpływu).
Będę wdzięczna za wskazówki i doświadczenia w podobnych sytuacjach.
@HadShop dogadaj się z klientem
@HadShop ja myślę, że cały problem polega na tym, jak Allegro podpowiada przy wystawianiu komentarza, bo tam do wyboru są opcje dotyczące produktu, a nie sprzedającego i kupujący są zdezorientowani do czego jest ten komentarz
@HadShop dzień dobry! W ocenie kupujący nie napisał tylko, że produkt się nie spodobał, ale oznaczenie "wysłano uszkodzony produkt" i opis, że adapter nie działa.
Oceny usuwamy tylko w konkretnych sytuacjach, które opisane są tutaj, nie dotyczy to ocen dotyczących jakości towaru.
Widzę, że przesłałaś prośbę o usunięcie lub zmianę oceny, poczekajmy na reakcje kupującego.
@la_nika no tak, ale nie zmienia to faktu, że opinia dotyczy produktu, a nie sprzedającego, przecież opinie o produkcie dał już tutaj:
@KOGIEL_T rozumiem, ale to wciąż nie zmienia tego, że nie usuwamy ocen i komentarzy dotyczących jakości produktu, a ten komentarz właśnie tego dotyczy 😞
@la_nika czyli jak klient zaznaczy Nieekologiczne opakowanie , bo wysłałem produkt w plastikowym blisterze, to również nie usuniecie🤔, w takim układzie po co te rozgraniczenie na ocenę produktu i ocenę sprzedającego, jeśli sprzedający może dostać negatywa za to, że producent wymyślił sobie takie opakowanie🤔
@KOGIEL_T rozgraniczenie jest po to, aby opinie o produktach dotyczyły tylko produktów.