Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś nawiązał kontakt z osobą z zagranicy, która chce kupić przedmiot na Allegro Lokalnie?
Co jeśli podałam mu nr konta, email, imię i naziwsko? Tak, wiem - wielka nieodpowiedzialność.
Dostałam od Paypal też maila, że mam wpłacić kwotę za transport?
Co w takiej sytuacji? Straciłam pieniądze? Dodam że nie miałam konta Paypal w momencie kiedy dostałam @od nich. Zgłoszone oczywiście do obsługi Allegro,
@anii83 - no tak.... nie znam szczegółów, ale wygląda na to że Cię przerobili metodą na Kapitana statku który nie może czekać ani dnia dłużej 😞 Nie pomyślałaś że jak nie ma dostępu do neta, to jakim cudem wysłał Ci wiadomości ? Temat tutaj był parę razy. Wygląda na to że przepadło. Przykro.
nie wysłałam nikomu ani kasy ani towaru. Czy w takim razie ignorować tą fałszywą wiadomość od oszusta?
eeee, to luz. Nic nie rób. Fajnie że się nie podpaliłaś na fałszywy zysk. Klasa.
Nie, kurde tu akurat mi się zaświeciła lampka w moim pustym łbie.
Tylko martwi mnie, że podałam dane.
Potem jak już dostałm tego nieszczęsnego maila, założyłam paypal ale nic nie było na nim, że ktoś mi kasę wysłał. Konto z Paypal usunęłam.
Dalej na czacie ciul do mnie pisze i marudzi o kasę.
NIc z tym na pewno nie robić?
Spodziewaj się jeszcze kontaktu z jakiegoś Royal Banku. Wszystko zlekceważ, a jeśli masz wątpliwości - użyj wyszukiwarki która jest na tej stronie, na górze. Ten temat nie jest nowy. Jeśli nie zareagowałeś (-aś) napałem na kasę - to znaczy że "łeb" nie jest wcale taki pusty 🙂
Niczego nie wysyłaj, niczego nie płać. Kupujący jak chce kupić to sam płaci zamiast kombinować. To próba oszustwa.
Ostatnio jest mnóstwo prób naciągnięcia przez tych cwaniaczków ale dobrze że masz sprawną kontrolną lampkę że ci w porę zabłysła ,poczytaj sobie tutaj na forum jest niezła lektura na ich temat.