Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot za 130zł, kupujący wybrał paczkomat w cenie 8,99zł. Otrzymałem płatność za przedmiot w wysokości 130zł, ale wysyłkę już nie. Dlaczego? Jak mam wysłać przedmiot jeśli nie mam płatności za przesyłkę?
@hssreklama jak kupił w smarcie to wysyłkę ma za free i Ty również nic nie zapłacisz za nadanie, bo te koszty pokrywa allegro.
Niestety wchodzą w zakładkę nadania przesyłki jestem przekierowywany do menadżera Inpostu a tam każą mi zapłacić za przesyłkę.
Widać nie masz odpowiedniej umowy z Inpost , albo ustawileś paczkomaty bez przedrostka allegro
@mdrogeria nie trzeba mieć umowy, zakładasz konto w menadżerze i robisz przedpłatę, łączysz z kontem allegro i ściągasz zamówienia i nadajesz 🙂
@hssreklama problemem jest chyba faktycznie brak przedrostka allegro. Teraz następują zmiany i allegro będzie w smarcie zwracało tylko za formy wysyłek z przedrostkiem allegro, czyli musi być allegro paczkomaty, a nie paczkomat inpost.
@mikeza 0 zł jest tu i tu nawet po 1 lipca 🙂
@kostas11 ja bym allegro nie wierzył. Z pocztą też miało być wszystko cacy, a naliczali koszty za smarta i trzeba było reklamować paczki 🙂
@hssreklama musisz połączyć konta z menadżerem i importować do zakładki allegro wtedy będziesz miał nadanie za 0 zł, umowa ani inne kombinacje do tego nie są potrzebne 🙂
może masz ustawioną darmową przesyłkę od 130zł ?? lub niżej