Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
23.01.2025 otrzymałam maila o pozytywnej weryfikacji konta i możliwości sprzedaży. Wystawiłam już nawet kilkanaście ofert. Jednak w centrum zniżek wciąż nie widzę możliwości aktywowania pakietu powitalnego. Jest to moja pierwsza firma i moje pierwsze konto firmowe na allegro. Kiedy otrzymam pakiet??
Powinno w ciągu 2dni.
Dzień dobry @mixjusand! Jeśli dzisiaj do końca dnia nie otrzymasz zaproszenia w ramach Pakietu Powitalnego, daj proszę znać.
Dzień dobry. Wczoraj również nie otrzymałam pakietu powitalnego. Nie dostałam żadnego maila ani ie ma go w centrum zniżek...
Dzień dobry @mixjusand! Dziękuję za informację!
Dopytuję, dlaczego nie otrzymałaś Pakietu Powitalnego, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@mixjusand przykro mi, ale otrzymałam informację, że konto jest powiązane z kontem na którym Pakiet był aktywny i dlatego nie możemy go przyznać.
Nie jestem w stanie podać szczegółowych informacji na ten temat.
W jaki sposób powiązane?? Domyślam się że chodzi o konto i firmę męża. Owszem kilka miesięcy temu mąż zarejestrował JDG i założyl konto na allegro. Teraz ja to zrobiłam ale jest to moja firma, nie męża (moja pierwsza działalność w życiu, nie tylko na allegro). Mamy inne numery NIP. Nawet nie mamy w ofercie tych samych towarów... Owszem adres przy rejestracji działalności podaliśmy ten sam ponieważ mieszkamy razem.... We wszystkich urzędach (Urząd Skarbowy, ZUS, CEIDG) widniejemy jako odrębne działalności ponieważ tak jest. Nie rozumiem więc dlaczego allegro widzi tu jakieś powiązania... Czy druga osoba w rodzinie nie może mieć niezależnego konta i swojej firmy? Bardzo proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy i wyjaśnienie.
@mixjusand przekazałam Twoją wiadomość do odpowiedniego działu, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Do 3 dni powinna się pojawić.