Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nadałam na Allegro jedną paczkę na pocztę z WzA 2 razy. Pierwsze nadanie było właściwe, wydrukowałam etykietę i nakleiłam na paczkę. Drugą etykietę anulowałam.
Poszłam na pocztę i nadałam przesyłkę.
Jakież było moje zdziwienie, gdy sprawdziłam w domu i okazało się, że została nadana anulowana etykieta a nie ta właściwa z paczki.
Co zrobić w tej sytuacji? Poczta czynna od 8 rano i chyba paczka jeszcze nie poszła dalej, bo nadawałam tuż przed zamknięciem.
Czy to jest możliwe, że anulując na Allegro etykietę, pani z poczty widzi ją jako aktywną? Dlaczego nie szczytała kodu z paczki...
Tą właściwą etykietę zeskanują pewnie na kolejnym etapie podróży i pojawi się w systemie. Może nie wczytała kodu tylko zatwierdziła w systemie, też mi się kiedyś takie coś przytrafiło. Ciekawe czy teraz nie policzą Ci za obie przesyłki.
Może przed 8.00 rano pojawię się na poczcie, jeżeli paczka nie poszła dalej, może to odkręcą jeszcze...
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Stało się tak, jak mówiłeś Kaliope, dzisiaj rano nienadana, a poprawnie zamówiona etykieta z paczki została sczytana przez pracowników poczty i pojechała do kupującego. Chodzi o to zamówienie:
dfce96b0-5138-11ed-a3d7-498783058d99
Natomiast nie wiem, czy pobiorą mi prowizję od drugiej, anulowanej etykiety (anulowanej na Allegro):
00159007738207601208
Za właściwą dobrze nadaną etykietę, Allegro mi już pobrało opłatę 3,49 zł:
00159007738206427076