Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce zapłacić za zamówienie , moja możliwość jest ograniczona do PayPal który niby widze ze jest możliwe . Dochodzę do płatności i PayPal znika wiec już możliwości nie mam . Jak mogę przelać pieniądze przez PayPal za zamówienie na Allegro ? A może tej możliwości wcale nie ma ? A znak PayPal jest jednak widoczny . Jestem za granica i nie mam żadnej polskiej karty płatniczej oraz żadnej innej które są wymienione .
Pomóżcie proszę
Ech głowy nie dam ale chyba mi gdzieś migła informacja, że pay pal jest tylko dla płatności w euro. Może w tym problem.
No tez to właśnie widziałam i o to właśnie mi chodzi , zaraz spróbuje zmienić walutę . Może wtedy da radę
To już znalazłam , dziekuje .
Zastanawiam się czemu jeśli chce zapłacić w złotówkach to odbiór z paczkomatu jest darmowy a jeśli jest płatność w €uro to w tym samym miejscu odbiór trzeba zapłacić ?????
Co to ma znaczyć ???
@Client:48937203 wyjaśnię to, ale czy możesz podać mi link lub numer do oferty, z której chcesz skorzystać?
Numer oferty 12200190033
@Client:48937203 dziękuję, sprawdziłam to, ale w tej ofercie dostawa do paczkomatu Inpost jest płatna 9,99 zł i nie ma znaczenia, czy płacisz w złotówkach, czy w euro. Darmowy jest wyłącznie odbiór osobisty.
Dziekuje za sprawdzenie , jezeli tak jest to Oke , moje zamówienia są już w drodze . Proszę jednak spojrzeć na ceny przesyłek w zł a w € To są moje zdjęcia do porównania jak robiłam zamówienie . Pozdrawiam Bernadetta