Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wczoraj przelałam pieniądze z allegro na konto o koło godz 13 kiedy pieniądze będą u mnie bo osoba która kupiła produkt czepia się że dalej nie wysłane
Wypłaty są realizowane do końca następnego dnia roboczego po zleceniu. Jeśli dzień zlecenia nie jest dniem roboczym, zlecenie jest przyjmowane następnego dnia. Do końca wtorku otrzymasz pieniądze.
@Client:48344050 jeżeli pieniądze masz na Allegro Finanse to spokojnie możesz wysłać przedmiot. A z allegro finanse pieniądze powinny wpłynąć do 3 dni roboczych.
Były dałam na żadanie wypłaty i pieniądze znikły to poszły na konto czy jak ?
No tak, na konto, a gdzie miały pójść? We wtorek będą na koncie.
Jeszcze nie doszły
Mogą dotrzeć do 3 dni roboczych, a najpewniej do końca wtorku.
A do końca wtorku jeszcze daleko.
@Client:48344050 na koncie, z którego piszesz nie widzę żadnej sprzedaży, nie widzę też żebyś wypłacała pieniądze, czy możesz podać numer oferty, której dotyczy Twoje pytanie?
Sprzedałaś Samsung Galaxy s20 Fe 5 g , dostałam wpałate 1600 zł na konto allegro , i wysłałem do mojego banku i do dziś nie ma
Pieniądze na koncie allegry były zmieniłam wypłaty na żadanie i pieniądze znikły
W rozliczeniach normalnie mam wpłaty od kupujących i rozliczenie z allegro a stan konto 00
@Client:48344050 na Twoim koncie (tym z którego piszesz) nie doszło do żadnej sprzedaży ani na Allegro ani na Allegro Lokalnie, może było to na innym koncie? Albo innym portalu? Sprawdź proszę w zakładce Moja sprzedaż czy widzisz to zamówienie.