Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Niedawno sprzedalem przedmiot i jako wysylka byly allegro paczkomaty i post. Powiazalem konto z inpostem ale nie pobralo automatycznie kasy wiec stwierdziłem
Ze pewnie musze sam zapłacić a kase mi dolicza do salda
Niestety wlansie patrzalem a saldo wynosi 0...
O co chodzi?
@_adam_87 wszystkie wpłaty od kupujących są w tej zakładce. Masz niewypłacone środki sprzed kilku lat 🙂 Aby wypłacić je na Twoje konto w banku wejdź proszę tutaj, wypełnij formularz oraz wybierz częstotliwość wypłat. Następnie wykonaj proszę przelew weryfikacyjny do operatora PayU. To ważne, dane właściciela konta Allegro i konta w banku muszą być takie same, a numer rachunku, z którego wykonasz przelew musi być taki sam jak ten podany w formularzu. Weryfikacja u tego operatora może zająć do 3 dni roboczych.
Jeśli chodzi o Twoją ostatnią sprzedaż to była to oferta charytatywna, czyli wpłata za towar została przekazana na konto wybranej zbiórki, a Ty otrzymałeś środki na nadanie przesyłki. Jak ją nadałeś? W Managerze Przesyłek InPost? Wówczas opłata za nadanie przesyłki została pobrana z Twoich środków w Managerze. Historię swojego rachunku możesz sprawdzić tutaj. Jeśli dane się nie zgadzają to najlepiej wyjaśnić tę sprawę InPostem.
Tak jak napisałem, połączyłem konto (a przynajmniej tak mi sie wydawalo) ale nie mialem opcji zaplacenia z wplaty od kupujacego i musialem zaplacic sam ze swojego konta bankowego ..
PS zrobiłem ta weryfikację PaYu natomiast teraz moj stan
środki: 0,00 zł
Nie wypłacasz kasy?tu masz jak je wypłacić: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-wyplacic-pieniadze-z-all...