Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@nowcar01 Wyczyść przeglądarkę ew. zmień.
Nie pomaga, pewnie błąd serwera. Wystawianych było kilkanaście aukcji, początkowe są widoczne w podglądzie a przy reszcie wyskakuje "przestrzeń pusta i błąd 404"
Posiadam również ten sam problem, więc to na pewno nie jest kwestia przeglądarki 🙂
Już działa
@nowcar01 dostałeś e-mail z informacją o wystawieniu?
Tak, aukcje są widoczne w moim asortymencie natomiast przy próbie edycji ogłoszenia wyskakuje błąd 404. Aukcje nie są widoczne we wszystkich przedmiotach sprzedającego
@nowcar01 Wyczyść proszę pliki cookies oraz pamięć podręczną przeglądarki, a także sprawdź, czy problemy występują także na innej przeglądarce. Jeśli tak, prześlij mi proszę zdjęcie lub zrzut ekranu z tym komunikatem.
Dokładnie taki
weszły u mnie wszystkie które nie weszły wcześniej
sprawdź u siebie, czy też po problemie
U mnie też już OK
@nowcar01 @miliarderzy Skoro wszystko wyświetla się już prawidłowo, uznaję problem za rozwiązany, ale gdybyście mieli jeszcze jakiekolwiek pytania lub wąpliwości piszcie śmiało.
Po wystawieniu aukcji pojawia się błąd 404
Również mamy ten sam problem, po wystawieniu oferty brak możliwości wejścia w nią. Występuje komunikat -
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy."
a w tej chwili strona odpala się ale jest komunikat "
Ta oferta Przylepce Koopman 250 szt. białe skończyła się. Sprawdź inne oferty."
U mnie już działa, ale nadal nie widać, że jest opcja Smart
Cofam ostatni wpis- jednak nadal nie działa. Ciągle wyskakuje błąd 404
@MCJ_Oswietlenie Wskaż proszę numer przykładowej oferty, której nie możesz otworzyć.