Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, generuję etykiety z wysyłam z allegro. Dziś poczta nie chce przyjąć przesyłek, twierdzą, że wygasła umowa z allegro, proszę o pilną pomoc.
@evee-anime Wyjaśniamy już ten problem z Pocztą Polską, dlatego przepraszam za tę sytuację i poproszę Cię o cierpliwość.
Szkoda ze allegro nie wysyła powiadomień do sprzedawcow z allegro. Sami musimy doszukiwać się w czym tkwi problem
Cześć Ola...
12 paczek dziś NIE nadanych. Powód: w dniu wczorajszym wygasła umowa z Pocztą.
Kolejne paczki przygotowane. Etykiety drukują się bez problemu ale nie są na poczcie przyjmowane. Czekam zatem i ja na rozwiązanie tego problemu.
Dorota
A można chociaż dostać informacje czy przesyłki w dniu dzisiejszym w ogóle nie wyjdą?? Co klientom odpisać ?? Mamy czekać na negatywy.... Proszę o jakąś informację co z przesyłkami?? Czy problem rozwiążecie dzisiaj czy za tydzień...
To jakaś masakra. Mogliby chociaż powiadomić nas sprzedających i kupujących o tym, że jest problem. A tak to sami musimy się wszystkiego dowiadywać. Ja mam przesylki od piątku nie wysłane. Klienci się wkurza i wystawia negatywa
Ja też kuriera nie potrzebuję, dlatego dziwi mnie opcja "zamów kuriera później" - nie da się jej pominąć.
U mnie to samo. Brak umowy z PP
Gdzieś przeczytałem, że o godzinie 15 problem będzie rozwiązany. Czy wydrukowane już etykiety adresowe będą ważne? Na etykiecie jest nr umowy 440799 z 4.06.2020?
Mam ten sam problem kobiety mi odmówiły przyjęcie trzech przesyłek na poczcie
Mam problem nie mogę nadać paczki na poczcie informacja że brak umowy z poczta polską jak umowa jest allegro
witam, mam pytanie.
wydrukowałam etykietę na paczkę (sposób: pocztex kurier 48) chciałam nadać na poczcie, po czym Pani mnie poinformowała, że moja umowa wygasła i nie może nadać mi tej paczki. Co zrobić?
Ja mam ten sam problem, zostawiłem paczkę na poczcie i pani z okienka zadzwoniła do mnie i powiedziała że umowa z pocztą wygasła 21 października i mam zabrać przesyłkę. Jakim sposobem dzisiaj wydrukowałem etykietę ? powinno to być zablokowane. Czyżby allegro nie przedłużyło umowy
Nie potrafię nadać paczki na poczcie Pocztex 48 , błąd nie podpisana umowa, czy jest jakaś awaria ?
W Łodzi to samo. Brak umowy z PP mimo, że etykieta wydrukowana znacznie wcześniej.
Kontaktowałam się z allegro. Potwierdzili ,że wystepuje problem i czekają na usunięcie jego
Mam taką samą sytuację.
Allegro dba o to byśmy jako sprzedający wiedzieli o nowych opłatach, haraczach lub szantażu abonamentowym.
Natomiast teraz ewidentnie ktoś zawalił przedłużenie umowy z pocztą.
Problem jest ogólnopolski. Ale ciężko jest się przyznać do błędu i napisać krótki ale oficjalny komunikat.
Dramat. Swarzędz obok Poznania to samo
bo to chodzi o umowę allegro - poczta, więc problem obejmuje jakby obszar całkowicie niezależny od sprzedawcy 😞