Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poczta nie chce mi dostarczyć przesyłek za które zapłaciłam. Czemu tak się dzieje? Wszystko opłacone w smarcie.
NUMER ZAMÓWIENIA
75 755 16 60 - Jelenia Góra - Cieplice
885 900 706 lub 885 951 702
@FishBeat nadałeś i nie chce doręczyć czy co ??? Poczetx czy Kurier 48 ???
Cytuję: "Poczta nie chce mi dostarczyć przesyłek za które zapłaciłam. Czemu tak się dzieje? Wszystko opłacone w smarcie."
Poczta Polska
@FishBeat Napisz coś więcej. Kontaktowałaś się z Pocztą w tej sprawie? Złożyłaś reklamację?
Przecież wszystko napisałem w pierwszym poście,
NUMER ZAMÓWIENIA
75 755 16 60 - Jelenia Góra - Cieplice
i mam sobie tam dzwonić, tylko, że nikt nie odbiera tych telefonów. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@FishBeat kupujący jesteś czy sprzedający ? paczki są w doręczeniu czy co napisz jaki mają status ?
zadzwoń na infolinię i złóż reklamację !!!
Co jest z wami ludzie? - przecież napisałem, że KUPIŁEM i zapłaciłem za 4x paczki poczty, która nie chce ich dostarczyć na adres. Każą odebrać sobie samemu z poczty, a łącznie całość waży 96kg. REKLAMOWAŁEM już i na infolinii i każą dzwonić na lokalną poczte, a tam nikt nie odbiera telefonów.
Specjalnie wybrałem pocztę żeby ciężki ładunek dostarczyli na adres, normalnie cały czas korzystam z paczkomatów.
@FishBeat gdzie jest wyżej słowo że KUPIŁEŚ ???
Napisałeś w dziale początkujący sprzedawca a tu nikt się nie będzie domyślał 😞
A była próba doręczenia ? jeśli tak to awizo i trzeba odebrać z poczty 😞
Ajjj, tego nie zauważyłem, miało być w początkujący kupujący. Można jakoś przenieść ten wątek do odpowiedniego działu?
W ogóle mętnie to wszystko tłumaczysz. Nikt tu nie ma szklanej kuli. Może po prostu kurier nie zastał Cię w domu i wtedy trzeba niestety dygować na pocztę odbierać.
Nie było żadnej próby doręczenia - od razu informacja, że przesyłki są do odbioru z poczty. Wydaje mi się, że kurierowi nie chce się dzwigać 96kg na auto i od razu wystawił informacje, że przesyłka jest do odbioru w placówce. nawet awiza nie ma.
Zapewne kuriera - listonosza - dostawcy nie mają na etacie lub seicento mu się popsuło i trzeba samamu odebrać. Zamawiałem większą ilość kopert to dzwonili że dostawcy do samochodu nie wejdą i żeby samemu przyjechać🤣 Ja mam busa to nie ma problemu przy okazji sobie zawsze podjadę.
Tyle tylko, że dzień wcześniej był z inną (lekką paczką) oraz parę dni później też z inną lekką paczką. Nie wiem jak wpłynąć na pocztę dostarczenie tych przesyłek.
@FishBeat nijak , z Pocztą nie wygrasz ... odklepane awizo to po ptokach .
Pisz do allegro to ich SAMRT niech przywiozą. W końcu klient ma być zadowolony.