Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysyłka przez pocztę polską problem do 2 tygodni brak możliwości zrobienia paczek , błąd autoryzacyjny
@Kacbru najprawdopodobniej problem wynika zwpisywania błędnych danych autoryzacyjnych do umowy z przewoźnikiem. Zweryfikuj to proszę, a jeśli to nie rozwiąże problemu to podaj proszę numer zamówienia przy którym taki problem się pojawia.
kupujący iza05064
po kontakcie z pocztą polską nasze wysyłki nie zostają odnotowane w umowie z pocztą polską ,najwidoczniej realizowane sa za pośrednictwem allegro
@Kacbru a czy dodałaś umowę z Pocztą Polską tutaj w części Wysyłam z Allegro - umowy własne? Wybrana przez kupującą opcja dostawy (Allegro Pocztex Kurier 48 pobranie) wymaga podpisania umowy z przewoźnikiem oraz konieczne jest jej dodanie do narzędzia.
Tak umowa jest podpisana i dodana do narzędzia.
Weszłam jeszcze na elektroniczny nadawca zmieniłam hasło , po czym chciałam wpisać tą umowe jeszcze raz w UMOWY WŁASNE i jest ten problem który był cały czas brak możliwości wyboru punktu nadania
@Kacbru poproszę Cię jeszcze o przesłanie zrzutu z komunikatem jaki się pojawia, ponieważ brak autoryzacji i brak możliwości wyboru punktu nadania to dwie różne informacje, a aby przekazć zgłoszenie do działu technicznego potrzebuję precyzyjny komunikat jaki się pojawia, gdy próbujesz nadać przesyłkę.
Witam , , , tutaj wysyłam najpierw brak możliwości zmiany punktu nadania , brak możliwości raz jeszcze wprowadzenia umowy pasek się nie rozwija z listą punktów nadania .
Oraz błąd autoryzacyjny , proszę o wysłanie do dział technicznego raz jeszcze , gdyż nie mamy możliwosci wysłania paczek
@Kacbru, jeśli chodzi o rozwijanie listy punktów nadania - sprawdź, czy problem występuje po wyczyszczeniu przeglądarki lub jej zmianie.
Co do komunikatu dotyczącego autoryzacji - niestety musisz skontaktować się przewoźnikiem.
Nadawaj bezpośrednio z EN. Importuj przesyłki i tam generuj etykiety. Po co męczyć się z tym niedorobionym WZA?
Do tej pory łatwiej mi było korzystać z allegro jest to przejrzyste i proste ale w tym momencie to już mam lekko dosyć
od dwóch tygodni czyszcze pliki ,urzywam innej przegladarki inny kompuer , konto incognito i NIC ... przykre ,że nie ma na to rozwiązania musiałam zlikwidować smart pobrania to dziwne ,że opłacone można bez problemu wygenerować paczki .
Kontakt z przewoźnikiem ? hmm przecież to z allegro się rozliczam z tym paczek oraz przez system allegro poczta w tej kwestii nic nie zrobi oni nawet nie widzą w mojej umowie tych wysyłek ...gdyż paczki wysyłam przez allegro kurier pocztex ...