anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podjazd kuriera Allegro Delivery

sklep_macnet
#8 Zapaleniec#

Jakiś czas temu otrzymałem informację, że podjazd Orlen Paczka po przesyłki zagraniczne jest bezpłatny. W tym samym mailu otrzymałem następującą informację:

"Ten sam kurier może też odebrać od Ciebie przesyłki Allegro Delivery – jednak nie odbierze przesyłek Allegro Packeta, które obsługuje Poczta Polska."

Pytanie - o które przesyłki chodzi - czy odbierze tylko przesyłki Orlen Paczki? Czy wszystkie oznaczane jako Allegro Delivery? W sumie to byłem przekonany, że przesyłki OneBox oznaczone jako Allegro Delivery również może zabrać - tak wynika z wiadomości email.

Proszę o informację....

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@sklep_macnet tak, temu kurierowi możesz przekazać inne przesyłki Allegro Delivery (wszystkie metody dostawy w ramach AD). 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklep_macnet
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zTdokładnie tak myślałem 🙂 ale niestety Pani Kurierka, która podjechała do mnie powiedziała, że nie. Próbowała też zeskanować przesyłki czytnikiem i również nie wchodziły 🙂

W ten sposób zostałem z kilkoma paczkami opóźnionymi - dostarczyłem je do One Boxa, ale zakładam że dzisiaj już raczej nie wyjdą.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@sklep_macnet zweryfikuję to i wrócę do Ciebie z informacją. Co do nadania w One Box, jeżeli nadałeś paczki po godzinie granicznej, zostaną podjęte dopiero jutro. Godziny graniczne możesz sprawdzić tu: https://allegro.pl/kampania/one/kurier/godziny-graniczne

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@sklep_macnet potwierdziłam, że kurier Orlen Paczka powinien zabrać także pozostałe przesyłki Allegro Delivery. Był to zatem błąd kuriera, za co przepraszamy. Przekazałam już prośbę o wyjaśnienie sprawy z oddziałem. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów