Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Mam problem z kurierką (kobietą) z DHL. Zlecam podjazd Allegro Delivery DHL na przedział 12:00-14:00, pomimo tego faktu odbiór mam 10:00-10:30. Gdzie w tym czasie wpadają jeszcze zamówienia z wysyłką tego samego dnia i jak ktoś wybierze właśnie DHLa to jestem załatwiony.
Próbowałem się porozumieć z babeczką (znamy się jakiś czas, zawsze było OK ale tylko w przypadku doręczeń) czy może przyjeżdżać po 12:00 - zwrotnie usłyszałem, że jestem z drugiej strony miasta ...
Umówiłem na jutro odbiór:
ZAMÓWIENIE PODJAZDU
Sprawdź godzinę graniczną dla twojego rejonu i ustaw alarm w telefonie na 5 minut wcześniej, ja robię zlecenia o 11:57 bo u mnie godzina graniczna to 12.
Do mnie UPS podjeżdżał zwykle 8:30-9:30. Też pisałem, dzwoniłem, allegro nawet obiecało że załatwią sprawę. Nic się nie zmieniło.
Cieszę się że się pogryźli z allegro i już nie współpracują.
@mix-mce UPS olał Allegro bo chcieli żeby jeździli za miskę ryżu 😄
@JJMaciejewscy zmień godzinę graniczną na 9:00 ja tak miałem jak udostępniałem smarta, kurierzy potrafili wcześniej podjeżdżać, nic nie zrobisz oni mają rejon i lecą po kolej, chyba nie oczekujesz że będzie ktoś leciał po paczkę do Ciebie przez całe miasto i tracił 30 minut bo ma odbiór, żaden kurier na to nie pójdzie 😄