Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Mam dwa punkty odbioru zapisane w Managerze Paczek InPost. Generując przez Allegro etykiety, mam możliwość zamówienia podjazdu tylko na jeden. Można to zmienić?
@szklowdomu Cześć. Prawdopodobnie jeden z Twoich punktów odbioru w Managerze jest niezweryfikowany, jednak ja nie mam możliwości sprawdzenia tego. Wejdź w zakładkę "Moje punkty odbioru" w Managerze i sprawdź, jaki mają status. Jeśli oba punkty są aktywne, to skontaktuj się z InPost i wyjaśnij tę sprawę.
Oba aktywne - będę tam dzwonić - dziękuję.
Nie wiem czy to się łączy z moim wcześniejszym pytaniem czy nie ale... Zamawiając kuriera DPD, nie mam możliwości wybrania adresu podjazdu - jest tylko mój. Jak dodałam pozostałe adresy, to podjazd mogę i tak zamówić na adres domyślny. To by znaczyło, że za każdym razem musiałabym ten adres zmieniać? Czy może ja robię coś źle?
@szklowdomu w zakładce "Zamówienia" kliknij w "Ustawienia", następnie zakładka "Książka adresowa - WzA" i tam możesz wprowadzić adresy punktów nadania.
I wtedy szykując dany list wybierasz adres jaki ma być na liście i miejsce nadania, czyli podjazdu.
DANE NADAWCY - to jest miejsce podjazdu
DANE NA ETYKIECIE - adres jaki drukuje się na etykiecie
Dobra, czyli robiłam cały czas źle 🙈
Dzięki!
@szklowdomu Adres przekazania przesyłki kurierowi podajesz w pierwszym kroku — podczas zamawiania przesyłki.
No właśnie... a ja na siłę chciałam to wybierać gdzieś indziej 😉
Dziękuję za pomoc.
@szklowdomu generuj etykiety w Managerze Paczek InPost ponieważ to 1000x lepsze narzędzie do tego niż ta karykatura nazywana WzA.