Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłam i sprzedałam przedmiot na Allegro Lokalnie. Postanowiłam, że pieniążki przeleję sobie na konto bankowe.
Pierwszy raz od dawna sprzedawalam - pierwszy raz na allegro lokalnie - gdy weszłam w mój profil, pokazalo mi ze musze wyznaczyć konto do wypłat. Ok, przeszłam dalej. Potem przekierowalo mnie na strone z dwoma klockami do wyboru, juz nie pamietam co dokladnie na nich bylo, kliknelam ten na ktorym bylo ze sprzedaje tez, jako ze chcialam wyciagnac kase ze sprzedazy.
Jakie mialam zdziwienie, gdy nagle przekierowalo mnie do ustawiania konta firmowego!
Jak to cofnąć, niemam firmy, a nakazuje mi podać nip i rachunek bankowy do konta firmowego. Nierozumiem czemu w ogóle takie coś tak łatwo się zrobiło, bez żadnego potwierdzenia czy jakiejś ścieżki weryfikacji 😞
Ja nawet niemam firmy, więc utknelam 😞 a chcialam tylko wyplacic pieniądze 😞 Pomocy
@Punyo już to sprawdzam. Wrócę do Ciebie z informacją. Na ten moment widzę, że Twoje konto nie jest przekształcone na firmowe.
dostalam meila "dziękujemy że twoja firma dołączyła do allegro" póki co i mam napisane ze mam 40% weryfikacji konta firmowego, ale nie moge pojsc ani dalej (bo firmy niemam 😄 i niemam danych do uzupelnienia) ani wrócić bo niema takiej opcji na koncie 😞
@Punyo wycofaliśmy zmianę konta na firmowe i anulowaliśmy wniosek. Teraz możesz standardowo zweryfikować rachunek do wypłat pod tym linkiem: https://allegro.pl/lokalnie/c2c/payouts-settings 🙂
<3<3<3 dziekuje!