anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potwierdzenie przelwu

matejek285
#7 Wielbiciel#

Witam zakupiłem 24 produkty oddzielnych sprzedawców poprzez PAYu, a że zakupy były robione z dotacji na rozpoczęcie działalności z urzędu pracy , muszę wykazać , że płatności , które zrobiłem poprzez PAYu dotarły do kupujących . To znaczy urząd wymaga ode mnie numerów PAYu , które potwierdzają przyjęcie płatności przez sprzedających . Mam zatem pytanie czy jestem w stanie jakoś poprzez PAYu samemu sprawdzić te numery zrealizowanych płatności , chciałbym tylko dodać ,ze mam konto na allegro , a na PAYu juz nie , płatności generowały się automatycznie poprzez allegro-payu. Jak mam dotrzeć do tej informacji , sprawa jest pilna bo grozi mi cofniecie dotacji , a ja mam problem co do załatwienia tej sytuacji 

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

matejek285
#7 Wielbiciel#

Tak jak kolega wyzej napisał bład z mojej strony bo myslałem ze potwierdzeniem bedzie Allegro a jedinak jest inaczej 

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@matejek285 spróbuj napisać jakieś odwołanie, dołącz wszystkie maile od Allegro o zakupie, zrzuty ekranu, skontaktuj się ze sprzedawcą, może napisze Ci jakieś oświadczenie, że dokonałeś zakupów u niego. Warto spróbować, bo inaczej nie rozliczą Ci tej dotacji.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@konto zamknięte  wiesz nie wiem czy wygra czy nie ale mleko sie wylało. Teraz trzeba zgromadzic jak najwiecej dowodów potwierdzających transakcje i liczyc na rozsądek urzędnika. Nic nie zrobisz

@matejek285  jeśli nic nie pomoże to spróbuj zrobić zwrot do sprzedawcy wtedy kasa wróci na konto a kup w sklepie starcjonarnym albo w sklepie bez szybkich platnosci który udostepnia wplaty bezpośrednio na konto. Jełsi nie mineło 14 dni od keidy otrzymaleś towar to mozesz go zwrócic bez podania przyczyny

oznacz moderatorów

matejek285
#7 Wielbiciel#

Kilka rzeczy przekroczyło 14 dni bede starał sie cos osiagnac jak cos dam znac jak poszło I jak rozwiazałem ten problem 

oznacz moderatorów

oskrobinka
#1 Nowicjusz#

Cześć jestem obecnie w podobnej sytuacji, udało Ci się rozwiązac problem i rozliczyć z urzędem?

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Dokładnie z rozliczeniem z urzędem...

oznacz moderatorów