Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłem 24 produkty oddzielnych sprzedawców poprzez PAYu, a że zakupy były robione z dotacji na rozpoczęcie działalności z urzędu pracy , muszę wykazać , że płatności , które zrobiłem poprzez PAYu dotarły do kupujących . To znaczy urząd wymaga ode mnie numerów PAYu , które potwierdzają przyjęcie płatności przez sprzedających . Mam zatem pytanie czy jestem w stanie jakoś poprzez PAYu samemu sprawdzić te numery zrealizowanych płatności , chciałbym tylko dodać ,ze mam konto na allegro , a na PAYu juz nie , płatności generowały się automatycznie poprzez allegro-payu. Jak mam dotrzeć do tej informacji , sprawa jest pilna bo grozi mi cofniecie dotacji , a ja mam problem co do załatwienia tej sytuacji
Tak jak kolega wyzej napisał bład z mojej strony bo myslałem ze potwierdzeniem bedzie Allegro a jedinak jest inaczej
@matejek285 spróbuj napisać jakieś odwołanie, dołącz wszystkie maile od Allegro o zakupie, zrzuty ekranu, skontaktuj się ze sprzedawcą, może napisze Ci jakieś oświadczenie, że dokonałeś zakupów u niego. Warto spróbować, bo inaczej nie rozliczą Ci tej dotacji.
@konto zamknięte wiesz nie wiem czy wygra czy nie ale mleko sie wylało. Teraz trzeba zgromadzic jak najwiecej dowodów potwierdzających transakcje i liczyc na rozsądek urzędnika. Nic nie zrobisz
@matejek285 jeśli nic nie pomoże to spróbuj zrobić zwrot do sprzedawcy wtedy kasa wróci na konto a kup w sklepie starcjonarnym albo w sklepie bez szybkich platnosci który udostepnia wplaty bezpośrednio na konto. Jełsi nie mineło 14 dni od keidy otrzymaleś towar to mozesz go zwrócic bez podania przyczyny
Kilka rzeczy przekroczyło 14 dni bede starał sie cos osiagnac jak cos dam znac jak poszło I jak rozwiazałem ten problem
Cześć jestem obecnie w podobnej sytuacji, udało Ci się rozwiązac problem i rozliczyć z urzędem?
Dokładnie z rozliczeniem z urzędem...