Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie jak długo muszę czekać za potwierdzeniem zakupu, który ma mi przyjść na maila i od czego to zależy?
Jeśli kupujesz na zarejestrowane konto, to nie musisz na nic czekać 🙂
Od przeciążenia serwerów czasem nawet godzinę albo dłużej, zawsze możesz się zalogować na konto i sprawdzić jak tam zamówienie się ma 🙂
I co w takim wypadku?
Allegro lokalnie nie pomogę bo nie korzystam z tego 😞
Ale jest komunikat że oczekuje na płatność więc pewnie klient nie zapłacił 😞
Czyli od nowa mam wystawić ogłoszenie tak?
Czekaj na potwierdzenie, produkt sprzedałeś więc ma już właściciela takie prawo, chyba że napisze że rezygnuje, dziś są problemy z płatnościami może taż ma problem.
Produkt jest sprzedany od wczoraj i cały czas nie mam tego potwierdzenia a na wiadomość mi nie odpisał
Poczekaj aż ktoś z modków zaakceptuje twój screenshot 🙂
Ten, który wstawiłem wyżej w poście?
tak, już jest, git 😛
Teraz kupujący mi napisał, że jednak nie chcę kupić tego przedmiotu więc mogę to wystawić na nowo tak?
tak, ale to on musi odkliknąć rezygnację, byś mógł wcześniej niż po 7 dniach ją wystawić 🙂
A gdzie on ma to odkliknąć?
poprostu sam zrezygnować, dawno nie kupowałem, ale napewno jest opcja 🙂
Sprzedający napisał mi, że nie widzi nigdzie takiej możliwości to nie mogę po prostu wystawić nowego ogłoszenia?
@Patryk5802 Niech Ci napisze emila że rezygnuje, zachowaj jako podkładkę, jak nie chcesz się kopać z koniem ( bo możesz wyegzekwować sądownie wywiązanie się z umowy ) wystaw ponownie i zapomnij 🙂