Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
próbuję wgrać plik csv
najpierw był za duży, podzieliłam go.
teraz chcąc go wgrać ukazuję się błąd o treści
Wszystkie wiersze w pliku zawierają wartość „Pomiń” w kolumnie „Akcja”. Wybierz co najmniej jedną akcję „Edytuj” lub „Wystaw”, abyśmy mogli przetworzyć plik.
nie umiem sobie z tym poradzić...
@modny_zestaw a co stoi na przeszkodzie aby zmienić wartość komórki.
Wystawiasz od nowa czy edytujesz oferty?
edytuję
@modny_zestaw to zmień z Pomin na edytuj wszystko
Zrobiłam, plik się wgrał, ale w raporcie są błędy. Co mam z tym zrobić?
Masz za niska range i obrazki widać po zatwierdzeniu przez moderatorów
w raporcie kolumna status jest podświetlona na czerwono - ma status niezaktualizowana, na czerwono podświetlają się kolumny warunki gwarancji, warunki zwrotów, osoba odpowiedzialna za zgodność produktów
Czy jest ktoś i mi pomoże walczę z tym 2 dzień nie wiem co zrobić Aby komunikat nie świecił się na czerwono
@modny_zestaw a plik jest z tego samego konta czy innego?
W jakim programie edytujesz plik?
To jest mój nowy drugi nik bez aukcji i chce przenieść teraz je na nowy nik jest już aktywny
Wszystko w ramach jednej firmy
Skoro na drugie konto, to trzeba edytować, warunki zwrotów, gwarancji, reklamacji i nazwy cenników. Od tego bym zaczął.
Właśnie to jest na czerwoną a jak to zmienić
Nie mam bladego pojęcia. Nigdy nie używałem CSV-ki bezpośrednio na www Allegro 🙂
Zrób tak, utwórz te warunki, gwarancje, cenniki na drugim koncie. Wystaw chociaż jedną ofertę i ściągnij sobie CSV z nowego konta. Zobaczysz jakie tam są ID. Jak masz tego kilka, np cenników, to edytuj to jedną ofertę cały czas i za każdą zmianą pobieraj CSV-kę.