Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,Otrzymałem dzisiaj powiadomienie i upomnienie związane z moim ogłoszeniem, które dotyczyło sprzedaży mix/mystery box. Zgodnie z informacją usunąłem poprzednią ofertę i przygotowałem nową, poprawioną wersję.Tutaj znajduje się link do zmienionej oferty:"Hurt ubrań outletowych Mix 15 szt z metkami Box odzieży zwroty konsumenckie"
https://business.allegro.pl/oferta/hurt-ubran-outletowych-mix-15-szt-z-metkami-box-odziezy-zwroty-ko...
Bardzo proszę o weryfikację, czy obecna treść ogłoszenia jest już zgodna z regulaminem Allegro, czy też muszę wprowadzić jeszcze dodatkowe zmiany. Zależy mi na tym, aby podobna sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości.Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki.
Dzień dobry @Modilohurtownia! Skonsultowałam to dla pewności i potwierdzam, obecna treść oferty jest dla nas okej 🙂
Okej, a konieczne jest pisanie marek odzieży, czy jedynie wystarczy kategoria - typu spodnie jeansowe?
@Modilohurtownia tak, konieczne jest podanie marek.
@Modilohurtownia jeden minus to że nie widać Twojej oferty jak masz widok na firmę 😞